fbpx

Vamp skal spille på Gaustatoppen

Radio Rjukan3. juni 20243min
vamp (1)

Det har vært tre suksessfulle nattevandringer opp til Gaustatoppen med nattkonsert som trekkplaster. Den siste var i 2018, men nå slår arrangørene til med selveste Vamp på Gaustatoppen seint på kvelden fredag 9. august. Det opplyser Gaustabanen på sin nettside.

Men med comebacket til nattevandringen og et band i stedet for en solo-artist (eller to artister som det var i 2018) så blir det i år billettsalg til konserten.

På nettsida skriver Gaustabanen:
«Opplev nattevandring og konsert med Vamp på toppen av Telemark!
Gaustabanen har gleden av å invitere til en unik utekonsert med Vamp på Gaustatoppen fredag 9. august 2024»

I tillegg er det listet opp praktisk informasjon:

«Dersom du ønsker å ta banen, kommer billetter til banen i tillegg. Disse kan kjøpes i vårt Velkomstsenter, toppstasjon eller online. Ved transport med banen gjelder kø-prinsippet. Gaustabanen holder åpent under hele arrangementet.
Beregn god tid, enten du skal vandre til toppen eller ta banen.»

«Det vil være et tilbud om enkel bevertning denne kvelden. Husk gode klær, hodelykt, godt fottøy og ta gjerne med sitteunderlag.
Dersom værforholdene ikke tillater konsert på Gaustatoppen denne kvelden, så vil konserten flyttes. Beskjed vil i tilfelle bli gitt på forhånd. Billetter refunderes ikke dersom arrangement avlyses grunnet vær eller andre force-majeure situasjoner.
Parkering må skje på anviste plasser i Gaustaområdet. Shuttlebusser vil kjøre under hele arrangementet.»

Sist gang Vamp spilte på Rjukan var på Rjukan Rockfestival i Tveitoparken i 2017, og har spilt i Rjukan kirke noen år før det, mens tidligere vokalist i Vamp Vidar Johnsen spilte solo på Rjukan Trubadurfestival året etter.

Vamp har holdt på i 33 år og utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk og er kanskje Norges fremste eksponenter for popularisering og videreføring av folkemusikk – det hele kombinert med viser og rock med låter som har har truffet den norske folkesjelen.

De har oppnådd mye, og i 2025 skal de også spille konsert med KORK i Operaen i Oslo. Men før det altså konsert på Gaustatoppen fredag 9. august.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia