fbpx

Undercover leiemorder blir hit film?

Radio Rjukan2. juni 20242min
hit man

Basert på en sann historie får du en undercover leiemorder som jobber for politiet i regi av en av de mest bejublede regissører i USA idag, Richard Linklater.

«Hit Man» handler om Gary Johnson (som spilles av Glen Powell) jobber som profesjonell leiemorder i New Orleans. Men hvis du betaler ham for å kverke en utro ektefelle eller en voldelig sjef, er du i trøbbel – han jobber nemlig undercover for politiet. At han er mester i forkledning gjør det bare mer intrikat.

Når den desperae Maddy (Adria Arjona) prøver å ansette ham for å drepe sin voldelige ektemann, bryter Gary alle regler. Ikke bare ender han opp med å snakke henne fra det, han faller også pladask for henne. Hun blir på sin side tiltrukket av Gary, som later som han er den mystiske sexy Ron. Snart blir Gary viklet inn i en kjedereaksjon av skuespill, bedrag og mer eller mindre kriminelle handlinger.

«Hit Man» er en usannsynlig , men sann historie, og regissert av flere ganger Oscar-nominerte Richard Linklater (Boyhood, Before Midnight, Slacker, Dazed & Confused) . Han har skrevet manuset sammen med hovedrolleinnehaver og produsent Glen Powell.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia