fbpx

TNT gjør comeback på RjukanRock

Radio Rjukan24. oktober 20164min
tnt_137c

TNT, med Tony Hsarnell og Ronni Le Tekrø er klare for Rjukan Rockfestrival i Tveitoparken neste år, og er første av tre band som festivalen håper å kunne slippe før jul i forbindelse med sin tradisjonelle julekampanje på festivalpass.
Festivalen skal som vanlig arrangeres andre helga i juni, i år 9. og 10. juni – og det er den 18. utgaven. 

Bookingansvarlig Morten Engh er svært fornøyd med at bandet TNT er første band ut. Med heftige gitartoner er Engh sikker på at publikum på Rjukan Rockfestival kommer i stemning.
Med seg i bandet har gitarkongen fra Raufoss Ronni Le Tekrø med seg vokalist Tony Harnell, trommeslager Morten Diesel Dahl, tangentmann Roger Gilton og bassist Ove Husemoen.

""– Denne gjengen samlet kommer med 100 prosent rockegaranti, og gutta mener alvor, rocken roll skal spilles hardt og tøft. Akkurat slik som Engh liker best.
– For meg er TNT helt maks, men jeg vet at mange andre i Tinn ser fram til dette gjensynet, sier Engh.

Når TNT står på scenen i Tveitoparken fredag 9. juni 2017 er det 12 år siden de spilte på samme festival og mottok Rockeprisen i Rjukanhuset, og 13 år siden de ga ut skive. 
– Tida er overmoden for å dra de tilbake igjen, og da passer det jo perfekt å gjøre det når bandets lederskikkelser, gitaristen Ronni Le Tekrø og vokalisten Tony Harnell, for første gang på 10 år at de har satt seg nedfor å skrive låter til et nytt TNT-album sammen, opplyser Engh.

TNT er i studio og kommer med nytt album kommende år, og med Tony Harnell tilbake i storform blir 2017 et meget spennende år for bandet og bandets store fanskare. 
– I tillegg er det 30-års jubileum for legendariske «Tell No Tales», så dette blir også behørig feiret. Konsertene i inn- og utland, blant annet i USA, vil selvsagt også bestå av mange av de store hits som publikum alltid etterspør, som "10.000 lovers", opplyser Engh, som håper TNT vil friste mange i Tinn til å benytte seg av forhåndssalget. 
Lykkes Rjukan Rockfestival med å selge mange billetter før andre helga i juni  neste år, slipper festivalen  stresset med å skaffe penger like før festivalstart. Bedre økonomisk forutsigbarhet betyr bedre festival.

Fakta:
Bandet TNT:
Tony Harnell – vokal
Ronni Le Tekrø – gitar
Morten Diesel Dahl – trommer
Roger Gilton – tangenter
Ove Husemoen – bass

Linker:
Rjukan Rockfestivals nettside
Rjukan Rockfestivals facebookside
TNTs nettside

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia