fbpx

– Tinn trenger filmdatabase

Radio Rjukan8. september 20162min
daniel-larsen-2_b256

Nok en filminnspilling starter på Rjukan i slutten av denne uka, og regissør Daniel Paida har i den forbindelse tatt initiativ til å samle Tinns filminteresse i en facebookgruppe som etterhvert kan bli starten på en database for filmprosjekter som vil til Tinn.
– Skal Rjukan og Tinn lykkes med filmsatsing, så vil en slik kontaktbase være gull verdt, sier Larsen, som selv kjenner Rjukan og Tinn godt, men likevel ser et klart behov for en slik database når man kommer til Tinn med et prosjekt.

Etter søknad har han fått innvilget en liten støtte fra Lions på Rjukan til å begynne et slikt databaseprosjekt, som skjer i forbindelse med at innspillingen av hans første film, kortfilmen "Samtalen" finner sted i Tinn nå.
– Det blir en prosess som tar tid, men det jkan bli nyttig, mener Larsen, som er imponert over velviljen som vises i Tinn til slike prosjekter.

– Rjukan er perfekt for film, og det var naturlig å legge produksjonen av kortfilmen hit, sier kreative Daniel Paida Larsen, som har vokst opp i Tinn. Og selv om han har virket uttaskjærs, er det Rjukan han tenker på når han skal spille inn sin første film.
– Som vi har sett de siste årene fungerer Tinn godt som location og med tilrettelegging fra kommunen og lokalsamfunnet kan vi få til mye. I forproduksjonsfasen vi hele veien lagt mye vekt på at vi filmer på Rjukan fordi vi synes det er noe spesielt, sier Larsen til Radio Rjukan. 

Linker:
Facebooksida "Film – Rjukan og Tinn"

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia