fbpx

Tinn Soul Children med musikal

Radio Rjukan27. mai 20165min
tinnsoulchioldren2_8dc4

På onsdag inviterer Tinn Soul Children igjen til musikal. Forestillingen REAL LIFE handler om det å leve et ekte liv.
– Vi mennesker gjemmer oss ofte bak masker og fasader. Egentlig burde vi være mer ærlig om hvordan vi har det. Gud kjenner oss og elsker oss akkurat slik vi er, og det er ingenting vi kan gjøre for å bli mer verdifull enn vi allerede er. Dette ønsker vi å formidle gjennom musikalen REAL LIFE, sier korleder Silje Sjøtveit.

""Teaterpedagog og lærer Aleksandra Migala har i samarbeid med ungdommene skrevet flere rollespill som visualiserer tekstene i noen av sangene til Tinn Soul Children. Menighetspedagog Torunn Flatland har med sine ungdommer i kunstklubben i kirken jobbet med temaet REAL LIFE. Resultatet av dette kan dere se på kunstutstillingen i Rjukan kirke samme dag.

– Den nyskrevne låta "Rjukan City" av Knut Nyheim og Alan Reese vil også bli fremført for første gang denne kvelden. Tinn Soul Children har to lørdager i mai jobbet med å spille inn en musikkvideo til denne sangen som skal deles på sosiale medier til høsten. Det vil bli en flott reklamevideo for Tinn og for kirkens arbeid med Soul Children, sier Sjøtveit.

""Tinn Soul Children har planlagt å dra på tur til Ecuador til høsten neste år, altså i 2017.
– Ved utgangen ved kirken på onsdag vil det bli tatt opp en kollekt til Ecuador-turen. Vi skal besøke et soul children kor der, og være med på deres årlige soul children festival i Ecuador. Det blir veldig spennende, sier Silje Sjøtveit, som håper på full kirke onsdag 1. juni på musikalen.
– Det er gratis adgang til konsetten, men det er jo topp om noen bidrar litt etterpå i kollekten, sier sjøtveit.

Arrangementsfakta:
Musikalen REAL LIFE i Rjukan kirke
Onsdag 1.juni kl 19:00.
Fri entré.
Kollekt til korets planlagte tur til Ecuador høsten 2017.

Fakta om Soul Children:
Norges hurtigst voksende korbevegelse med over 140 lokalkor. Visjonen til Soul Children er å vinne og bevare unge for evangeliet gjennom sang og musikk de kjenner seg igjen i.
I mars 2001 startet Soul Children-leder Ragnhild Hiis Ånestad et barne- og tenåringskor som heter Oslo Soul Children (OSC), med lokal tilhørighet til Korsvoll menighetshus og regionalt medlemskap hos Acta region Øst.
Målet var å lage noe for de yngste tenåringene, de såkalte tweensa, som ikke følte seg helt hjemme i verken barne- eller ungdomskor. Dette ble da et kor for sangere i alderen 10–16 år som synger musikk i stilartene gospel, pop, soul og R’n’B.
I 2004 arrangerte Oslo Soul Children en kor-samling med fire lokale kor i Storsalen menighet i Oslo. Dette ble den spede start for The International Soul Children Festival som i 2005 hadde 333 deltakere og i 2014 nærmere 1750 deltakere.
I tillegg har Soul Children begynt å vokse utover Norges grenser.

Linker:
Tinn Soul Children på facebook 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia