fbpx

Tinn-forfatter i ny novellesamling

Radio Rjukan28. oktober 20155min
julefortellinger_968b

Tidligere Radio Rjukan og RA-medarbeider Espen Selmer-Torgersen er født og oppvokst i Tinn, og debuterte som forfatter før påske i med tittel-novellen i samlingen "Sorte hull", og er allerede nå ute med sin andre i samlinga "Julegaven".
Påskekrimsamlingen "Sorte Hull – Tretten mørke noveller fra tidenes beste krimforfattere" ble gitt ut på Pandora forlag o gi forbindelse med Krimfestivalen i mars, mens den nye samlinga "Julegaven er gitt ut på Quintano forlag.

""Espen Selmer-Torgersen er født og oppvokst i Tinn, nærmere bestemt Åtrå, og har jobbet både i RA og Radio Rjukan før han ble redaktør av Ukebladet Famillien i Oslo. Etter en årrekke der, gikk han over i jobb som redaktør i fagbladet Yrkestrafikk, som gis ut av Norges Transportarbeiderforbund.
Han er gift og har to barn i Oslo, og er i tillegg frilansforfatter.

– Er du blitt forfatter på heltid nå?
– Er fortsatt bare forfatter på si, men har ting er på gang som gjør at jeg kommer litt nærmere det målet. Jeg har vel prosjekt som jeg kanskje forteller mer om 6. november – dersom jeg får lov av forlaget, sier Torgersaen til Radio Rjukan.

6. november er det nemlig lokalt bokbad på rjukan Bibliotek, og da er Espen en av forfatterne som skal delta.

– Er det litt bittert å ikke bli valgt til å ha tittel-novella denne gangen som du fikk i debuten?
– Haha, nei, det får være en gang for alt, eller hva? Jeg er bare glad for å få vært med igjen. Så får vi håpe det blir noen som kjøper den også da, sier torgersen, som håper den løokale bokhandelen får tatt den inn når den kommer 26. november.
I mars og før påske var påskekrimsamlinga ikke å få tak i hos Libris Rjukan.
– Jeg har mailet dem nå, og håper at boka blir å få tak i der, men det finnes også andre muligheter, sier Tinns nye forfatter.

Boka kommer fra trykken mot slutten av november.
– Jeg tror den er i salg fra 26. november, så nå handler det egentlig bare om å se om noen er villig til å forhåndsbestille den og få den rett hjem i postkassa, sier Torgersen.
– Du sender rett og slett en bestilling til mailadressen "kristina@quintano.no", og noka koster 199,-.

Nå er håpet at boka blir det den heter, nemlig julegaven under mange trær i år, ikke minst i Tinn.
Nå er det satt opp plakater rundt om lokalt i markedsføringsa, og i Tinn er det naturligvis Espen Torgersen som er trekkplasteret.
(Se faksimile.)

Tidligere saker på Radio Rjukan:
Forfatterdebuterer med påskekrim

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia