fbpx

Suksessroman av JoJo Moyes på kino

Radio Rjukan10. august 20212min
det-siste-brevet

Jennifer mister hukommelsen i en bilulykke på 60-tallet. Hennes kjærlighetshistorie får nytt liv gjennom journalisten Ellie i nåtidens London. Hun graver nemlig fram historien etter tilfeldig å ha kommet på den.
Det er utgangspunktet for filmen som har samme navn som boka, og som er hennes største bestselger – Det siste brevet fra deg – som distribueres av SF Film. Vi snakker om sommerens store kjærlighetshistorie.

Jennifer lever et luksusliv sammen med sin velstående og innflytelsesrike ektemann, Laurence. Etter at hun mister hukommelsen i en ulykke, må hun kjempe for å finne tilbake til hvem hun er.
En dag finner hun gåtefulle kjærlighetsbrev gjemt hjemme i huset. De lidenskapelige linjene avslører hennes ulykkelige affære med journalisten Anthony O’Hare og leder til at hun til slutt finner sitt sanne jeg.

Jennifers historie flettes sammen med Ellies, en journalist i nåtidens London. Hun finner flere intense kjærlighetsbrev i arkivet og fengsles av historien fra en svunnen tid. Hennes forsøk på å sette sammen brevene med hjelp fra arkivaren Roy, tar henne på en reise som vever sammen begge kvinnenes liv for alltid.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia