fbpx

Storartet juleforestilling av Alvedans

Radio Rjukan11. desember 20174min
alvedansjul2017-36_8f88

""Det ble julestemning og dans med liten og stor da Alvedans fylte Verdensteateret i helga med to forestillinger. Prinsessen og Julen bøe fremført av bortimot 80 små og store dansere i Mette Alvefoss sin juleforestilling.
Hun ledet da også hele showet.

– Jeg har laget juleforestillingen tidligere for litt større barn. Det går ut på en jakt på julen, forklarer Alvefoss, der vi fikk se prinsesse Miriam på egenhånd finne fram i julens mysterium.

Se bildegalleriet nedenfor for en rekke bilder fra forestillingen.

""Forestillingen, de små sin sceneglede og dansen var et var et imponerende skue. I starten fikk møte prinsessen og fikk forklaring på hvorfor hun lette etter julen, og før pausen endte vi opp i en skummel skog som det riktignok var både engler og alver i.

Del to, etter pausen, var mye lystigere, der det ble lett høyt og lavt etter både nisser og nisseskjegg, med gamle juleklassikere på og nisser og julenissen hjelpere, samt reinsdyr og smånisser løpende rundt på scenen i det som nærmest blir et godt gammeldags julespill.

Svært underholdende og vellaget, og publikum var naturligvis storfornøyde. Fedre, mødre, besteforeldre og tanter og onkler er et takknemlig ""publikum.

Det var sydd flotte drakter, kjoler, ballettkjoler og ikke minst julekostymer. her hadde også Mette Alvefoss med seg sin mor, som ble takket ved søndagens avslutning.

I tillegg var det endel flotte kulisser, blant annet store skumle og meget kunstnerisk utførte trær i den mørke skogen, laget av en stor gruppe flyktninger som ble behørig takket etter forestillingen. Takket ble også de såkalte foreldrealvene i styret.
– Uten dem hadde jeg overhodet ikke fått det til, sa Alveberg, etter siste forestillingen.

Og med det var Alvedans sin andre forestilling historie.

Se bildegalleriet nedenfor for en rekke bilder fra forestillingen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia