fbpx

Spider er klare til å rocke vekk juleribbe på Rjukanhuset

Radio Rjukan21. desember 20164min
spider-band_f8e1

""

Romjulsrock på Rjukanhuset er en 18 år gammel tradisjon, og i år er romjulsrocken torsdag 29. desember.
I en del år nå har det vært Rjukan Artistforening som har stått for arrangementet etter at de overtok jobben fra Rjukan Rockforum, som derfra prioriterte å jobbe med Rjukan Rockfestival.

– Det blir selfølgelig romjulsrock på Rjukanhuset i år igjen, sier Thorbjørn Hansen i Rjukan Artistforening.
På facebooksida forteller foreninga at det er 18-årsgrense og at billetten koster 250 kroner.
– Dørene åpner klokka 20, og vi holder det gående helt til klokka 22. Her er det bare å glede seg, og vi tar kortbetaling, for den som måtte lure på dert, sier Hansen.

""Romjulsrocken har plass både for rocking og prating. det er jo svært mange som er hjemme i romjula, både studenter, utflytta tinndøler og folk flest. Så Romjulsrock er litt av et festtreff for gamle kjente.

I år skal det rockes tungt og hardt med et band med 15 år på turné-ryggen. Spider fra Notodden skal rocke ribbefettet av alle som møter opp på Rjukanhuset med heavy-kjenninger, da bandet hyller de største fra 70- og 80-tallet, som Deep Purple, Rainbow, Thin Lizzy, Led Zeppelin, Black Sabbath og AC/DC.
Bandet feiret sitt 15-årsjubileum i mars i år, og kan sine saker.
Bandet består av vokalist Geir Helge Fredheim, Frode Kolbu (gitar), Håkon Kyllingmark (gitar og vokal), Geir Kåre Mykland (trommer) og Ståle Kåsin (bass og vokal).

Det er ingen tvil om det at blir rock over en lav sko i Rjukanhuset torsdag. Spider skriver det selv på sin facebookside når de blir bedt om å beskrive seg selv: Beintøft band som drar deg med på en runde blant det beste hardrocken kan by på!

Linker:
Rjukan Artistforenings facebookside
Spiders facebookside

Fotos: Spider (Facebook)

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia