fbpx

Sirkus Agora kommer til by’n tirsdag

Radio Rjukan4. september 20174min
sirkus-agora2017_a20b

""Jan Ketil Smørdal gjorde kjent at han ville på veien igjen med sitt Cirkus Agora med nytt telt, ny bilpark og nytt crew. Dette skjedde 40 år etter at han begynte med å balansere på linen han hadde strukket mellom epletreet og utedoen hjemme på gården i Nordfjordeid, og drømte om å bli sirkusartist. Han debuterte som artist som 16-åring, og var trekkplaster for Cirkus Merano med sine halsbrekkende øvelser på slakk line.

Etter hvert ble han også et anerkjent navn internasjonalt, med engasjementer i store cirkus ute i Europa, for eksempel Europas største cirkus, Cirkus Krone i Tyskland. I tillegg har han vist sine kunster i beste sendetid  på TV-""stasjoner som BBC og ZDF.

Med brask og bram startet han Cirkus Agora 1989, og holdt på med omreisende cirkustelt fram til 2009.
De siste årene har Jan Ketil Smørdal hatt firmaet Cirkus Agora AS som har drevet lønnsomt med opptredener for Den kulturelle  skolesekken, i fornøyelsesparker, på festivaler og gallaforestillinger og på asylmottak. Ja, til og  med sirkusgudstjenester har det blitt arrangert.
Men nå er det investert i nytt telt og ny bilpark, og Jan Ketil er klar for en omfattende turné landet rundt nå i 2017.

""– Det er få ting som kan begeistre så mye som sirkus, uavhengig av alder, kultur eller språk. Vi trenger gjøglerne, gjøglerne er opphavet til all moderne underholdning, sier Smørdal.
Det er ikke like mange sirkus som det en gang var her i landet. I år er det Arnardo og Agora som vil være på veien.

Cirkus Agira har satt sammen et program som består av artister han har valgt fra øverste hylle. Det er folk han har jobbet sammen med i inn- og utland, og som han vet vil yte sitt aller beste når Cirkus Agora nå er på veien igjen.
– Det skal være cirkusfest fra begynnelse til slutt, lover Smørdal.

Det er sendt ut rabatt-billetter til en rekke forretninger på Rjukan i disse dager, så sikrer du deg en av dem, får du rabatt på billetten.
Hver rabattkupong gjelder for inntil 9 personer.

Linker:
Cirkus Agoras nettside 
Cirkus Aguras facebookside 

Arrangenmentsfakta:
Cirkus Agora
Torsdag 5. september kl 18
Næringsparken

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia