fbpx

Russen planlegger revy i år

Radio Rjukan13. september 20163min
russ2016_5c64

Skoleåret er godt igang og et nytt russekull er i emning på Rjukan videregående skole, og det er en fresk gjeng med seriøse elever som også vil gjøre det beste ut av skoleåret og russetida.
Det er Ådne Finnebråten Gjerald som er valgt som russepresident, og han har fått Eskil Gaustad som vin visepresident, og et styre på ytterligere fem engasjerte elever, som all egleder seg til russetida til våren neste år.

Nå lover de russerevy på nyåret, og at det blir russerevy er gode nyheter for lokalsamfunnet. Det pleier å være populært.
Og med russerevy er det jo klart at de kan si det som der er:
– Vi blir selvfølgelig den beste russen hittil, er programerklæringen fra gjengen. Og garantien for at det blir noe i år, er at en gjeng som tar entreprenøreskap sammen har valgt å lage revy som en del av faget.
Faktisk får iår både russerevy og russeavis får basis i entreprenørskapsfaget. Noen har valgt russeavisa som et prosjekt, og 10 av dem som går der har spesielt valgt revy. Men det vil også bli mange andre muligheter til å bli med på revyen, også for de som ikke går i tredjeklassene, og som har entreprenørskap.

Dette er russestyret for Rjukanrussen 2017:
Bildet fra øverst fra venstre: Amalie Fronth Høybø (PR-sjef), Astrid Chatura Øverdal (økonomisjef), Brede Bjørkhaug – (styremedlem), Anders Finnebråten Gjerald (Russepresident), nederst f.v.: Eskil Gresen Gaustad (visepresident)
Kristian Almankås Ingolfsland (styremedlem) – og Nora Miland Nilsen (styremedlem) var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia