fbpx

Russen imponerte med dans og musikk i russerevypremieren

Radio Rjukan16. mars 20185min
russerevy18_d6c9

""Torsdagens premiere på The Big Bæng Shot, Rjukanrussens revy 2018 var hem tannerledes bygget opp enn vi er vant til.
Årets revy har ikke mindre ambisjoner enn at den omfatter historie, vitenskap og religion på tidsreise i fin sammensausing med russetid og litt på kanten-prat.
Årets revy er svært godt innøvd og viser en overraskende godt sammensveiset gjeng, bestående av eleve rfra flere linjer, som alle er fulle av energi og spilleglede.

Gårsdagens premiereforestilling i Verdensteateret Rjukan Kino fikk en bortimot verst tenkelig start da effektmaskineriet stoppet under første innslag. En tvungen windowsoppdatering stoppet verdensutviklingen allerede da Adam og Eva stod fikenbladkledd på scenen, noe som tok ekstra minutter. Tabben var imidlertid likevel stemningsskapende da det kom noen sporadiske vitser fra Guds tordnende stemme i mørket.

For Gud var med hele veien med moralpreiker ikke minst om humoren, som var litt opp og ned. På det beste var den subtil og intelligent, som da vi fikk bli med på tunnelkjøring basert på Harry Holes hunch om at noe var galt i ""Lofoten, mens det var også frydefullt da en intetanende ordfører ble "trukket ut" til å bli med på datingshow, mens kona satt ved siden.
Det ble med spøken, og Birkeland kunne ta plass igjen, selv om han garantert hadde blitt med på hele pakka.
Hva dette innslaget vlir til i de kommende forestillinger er ukjent.

Verdenshistorien brakte oss gjennom revyen som en slags rød tråd, i en salig blanding av vitenskap og religion, godt hjulpet av vitenskapens representant i konferansier Albertine Lauluten i diskusjon med Gud den allmektige, fremført av Knut Mossing.

Vi skal ikke røpe hva sketsjene går på, men i 1 time og 40 minutter får du litt av hvert å tygge på, også et par skikkelig flaue vitser, litt vannsøl og og party. Men det vi sitter igjen med acv hovedinntrykk er svært godt innøvde danseshow, kul musikk, frisk ungdom som virkelig tør utfolde seg på scenen, og der de kjente triksa er med.
Musikken fungerer ypperlig med Bee Gees, Grease og Michael Jacksonm opp til dagens ungdomsslagere.
Man forstår de kjenner sitt publikum!

I skrivende stund er det noen få billetter igjen til fredagens forestilling, mens det er bruktbart med billetter igjen til siste forestilling lørdag.
Russ 2018 lover at det er endringer fra premiere til kvekdens forestillinger, blant annet er vitsene skiftet ut, så det e rneppe noe å lure på – kom deg på revyen før det er for seint. Her er det mange talenter, og ikke minst noen som overrasket voldsomt med scenetekke. Og det er et team som gjør jobben. Her er ensemblet totalt imponerende i innsats og spilleglede.

Hva som er best? Jo, det er når innslagene blir mer lokale, og humoren sitter. Det er nok av ting å ta av lokalt, med god hjelp av både gud, vitenskap og kinesere!

Se noen bildeglimt i galliet nedenfor!
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia