fbpx

RjukanRock17: Ekstrem Duplex for de minste i alle aldre

Radio Rjukan25. mai 20173min
bare_egil_band_barneshow-foto-larsopstad-side-1-og-i-avisa_8249

På Rjukan trenger du ikke advarsel før du møter noen fra Duplex-stallen. Ikke en festival uten noe Duplex! I år skal barna i skole på lørdagens familiefest.

Egil meg her…
Da Tinn Energi ville gi en jubileumsgave til barna som passer for alle, var det intet alternativ. Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath og er kjent fra TV og radio. Og Egil er jo over alt! Nå sist i langfilm. Sammen har de vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne. Hvis podene ikke ler og blir provosert av detta, så får du et alvorlig tenåringsproblem! 

Standupteaterkonsert
Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom stand-up, konsert og teaterstykke. Alt med (nesten) den beste moral. Etter mer enn 200 forestillinger både i regi av Rikskonsertene, Den kulturelle skolesekken og diverse kulturhus og andre konsertscener er showet godt innøvd, men med ekstremt mye publikums-involvering så er aldri to forestillinger like.
Er du ikke med, blir Egil sur, og det vil man jo ikke ha! 

Utfordrende
Dette er nemlig svært morsomt, men til tider også et meget utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Det siste er på mange måter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum.

30 år med Duplex
Gutta får det travle i år. 30-årsjubileet for Duplex Records og 20-årsjubileumsturneen med Bare Egil Band skal det gnåles så mye om at det kommer til å bli en sten om benene på noen hver.
Dersom ikke showet i Tveitoparken blir superpopulært, får du trekke det fra på strømregninga fra Tinn Energi! Men det er Bare Egil som lover det, altså…

Presenteres i samarbeid med Rjukan Rockfestival.

Foto: Lars Opstad

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia