fbpx

Rallar’n med Svenske tilstander

Radio Rjukan16. mars 20194min
img_6967_7ea4

""Rallar'n gleder seg til ny premiere, og denne gang er også solprisvinneren til stede, akkurat som de ifjor var til stede for første gang på mange år.

Premieren er fredag 5. april klokka 20, dagen før solfesten.
Det er også satt opp ny forestilling på solfestlørdagen klokka 18.
Deretter blir det noen dagers pause, før det blir full runde fra onsdag.
Deretter følger forestilling torsdag, og dobbeltforestllinger fredag og lørdag klokka 19 og 21.

i år er det flyttet fra Rallahuset til Verdensteateret Rjukan kino pga brannen som ødela Rallarhuset.

Årets revy heter naturligvis "Svenske tilstander", og viser til svenskenes interesser på Gaustablikk og for Rjukan sykehus.
Om du ikke har opplevd Rallar'n før bør du ta turen. Her sitter som regel latteren løst, og de fem gutta i gruppa går ikke av veien for sterke og personlige tekster.

Det er intet mindre enn 35. gang Rallarn tropper til revy, og folk vil vel som vanlig gå mann av huse for å få med seg påfunnene til gjengen som har gledet så mange i alle disse åra.

Det er med andre ord uten tvil en av årets viktigste kulturbegivenheter på Rjukan, når årets Rallarrevyen går av stabelen. Årets Rallarrevy har foreløpig åtte planlagte forestillinger. Man kan selvfølgelig ikke gå glipp av den tradisjonsrike revyen.""
 
Men til tross for det blir det lite mimring. Her er det dags- eller i alle fall årsaktuelle saker som gjelder. Det har vært nok å ta av også i år. Litt rundt torget kan nok ventes, og sikkert også noe rundt ordfører Birkeland.

Dyktige musikere og tekstforfatter, og ikke minst gode skuespiller-prestasjoner gjør dette til en opplevelse, også for de som ikke har lokal tilknytning. Øystein Haugan, Knut Erik Jacobsen, Helge Songe, Torgeir Pettersen, Helge Ellingsen og sikkert også guest star Arne Hagen er sekstetten som gir lokalpolitikk ny mening. 

Det blir en tradisjonell revy med ca. 20 ulike nummer av ulike slag, det blir sanger, kabaret og sketsjer. Mye av stoffet er hentet fra lokalmiljøet, som vanlig.""

Premieren blir fort utsolgt, men 
billetter kan til de andre forestillingene enn premieren bestilles på telefon 
35 08 05 50, og de koster altså 315,- pluss billettavgift.
De selges hos VisitRjukan etter mandagen, hvis alt er som det pleier.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia