fbpx

Påskens filmer på Rjukan Kino

Radio Rjukan10. april 20198min
pet-sematary_c59a

Drømmeparken
rømmeparken handler om ei kreativ, liten jente, som sammen med moren har skapt en hel fantasiverden kalt Drømmeparken. Når moren blir syk, oppdager June at Drømmeparken faktisk eksisterer, men må reddes. Marcus & Martinus, leder an det norske stemmecastet.

Trailer Drømmeparken:

Dumbo
Fra Disney og den visjonære regissøren Tim Burton kommer den høyt verdsatte klassikeren Dumbo i en helt ny drakt og som live-action, hvor man feirer ulikheter og drømmene får fly! Sirkusdirektøren Max Medici (Danny DeVito) gir ansvaret for en nyfødt elefant, med så store ører at han blir gjort til latter, til den tidligere stjernen Holt Farrier (Colin Farrell) og hans barn Milly (Nico Parker) og Joe (Finley Hobbins). Men når de oppdager at Dumbo kan fly når sirkusets popularitet nye høyder og tiltrekker seg oppmerksomheten til den overbevisende forretningsmannen V.A. Vandevere (Michael Keaton). Han verver den særegne elefanten til sin nye og fantastisk fornøyelsespark Dreamland. Men den parken har stygge hemmeligheter.

Trailer dumbo:

Lords of Chaos
For den voksnere delen av publikum blir det tirsdag mulig gjensyn med Lords of Chaos, en overraskende bra Hollywood-fortelling av den norske black metal-bølgens sorteste får Varg Vikernes og historien rundt dannelsen av Mayhem. Bandet overlevde utrolig nok, og dette er historien om Norwegian Black Metal før Maniacs inntreden (Hans Erik Kristiansen). de dreier seg om liveshow, satanisme, kirkebranner, selvmord, trusler og drap. Og et vanvittig mediehysteri. Mytene omkring Øystein «Euronymous» Aarseth, Varg «Greven» Vikernes, Pelle «Dead» Ohlin og hvordan Norsk Black Metal ble til og senere erobret verden, er like mange og like omfattende som musikksjangeren de skapte.

Trailer Lords of Chaos:

Ut å stjæle hester
«Ut og stjæle hester» er basert på Per Pettersons internasjonale bestselger fra 2003, som har toppet bestselgerlistene i Norge, vunnet en rekke internasjonale litteraturpriser og er oversatt til over 50 språk. Filmen er vist én gang tidligere på Rjukan kino med mye folk i salen. Hans Petter Moland har gjort mye for at den spesielle tonen fra boka er bevart. Det er en sanselig film. Året er 1999. Trond er 67 år gammel, og har flyttet til en øde plass. Når høsten nærmer seg vinter gleder han seg til Nyttårsaften 2000, som han skal feire helt alene.
Han oppdager en nabo, en mann han kjente sommeren 1948. Den sommeren faren forberedte han på det store sviket, og den store tragedien.

Trailer Ut å stjæle hester

Pet Sematary
Nyinnspillingen av Stephen Kings grøsser er ganske tro mot originalens grøss og gru, men gir også noe nytt. Louis og Rachel, flytter til et hus i landlige omgivelser sammen med sine to små barn, Gage og Ellie. Ryktene går om en mystisk kirkegård i nærheten der barna begraver sine kjæledyr. Og noen ganger har dyrene vendt tilbake fra de døde. Når familiens egen katt, Church, dør i en ulykke, begraver Louis ham på dyrekirkegården. Men det som kommer tilbake er noe langt mer grufullt enn de kan forestille seg. Stephen King er mannen bak It og Ondskapens hotell.

Trailer Pet Sematary

Shazam!
Vi har alle en superhelt inni oss, det skal bare litt magi til for å få den ut. I Billy Batsons tilfelle skjer det ved å rope et ord – SHAZAM! Den 14 år gamle gatesmarte fostergutten kan bli til den voksne superhelten Shazam, takket være en gammel trollmann. Shazam nyter den voksne versjonen av seg selv ved å gjøre det alle tenåringer ville ha gjort med superkrefter: ha det gøy med dem! Kan han fly? Har han røntgensyn? Kan han skyte ut lyn fra hendene – ja! Men kan han skulke skolen? Shazam! er parodi på superheltfilm, og har nok et stort publikum.

Trailer Shazam!

 

Hellboy
Mer superheltfilm blir det i Hellboy, som er reboot av fortellingen om den djevelske helten Hellboy basert på Mike Mignolas tegneserie, med Ron Pearlman i hovedrollen. «Action Star of the Year» David Harbour fra «Stranger Things» spiller nye Hellboy. Filmen er rå, blodig og morsom, og handler om en actionhelt som skremmer alle, ifølkge anmelderne, som riktignok kommer med blandet replikk. Fra tegneserien skapt av Mike Mignola, om en halvt demon og superhelt må reise til England for å bekjempe en trio giganter som forårsaker store ødeleggelser, og redde verden fra ødeleggelse.

Trailer Hellboy

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia