fbpx

Ny Kinoklubb Rjukan Kino-sesong starter med Lion

Radio Rjukan16. januar 20176min
lion-1movie_5e36

""Det er nytt år og nye muligheter for de som er medlem av Kinoklubb på Rjukan Kino. Kinoklubb.no er et landsomfattende konsept for kvalitetsfilm på kino for kinoer som ønsker å være med, og Rjukan Kino er en av de som ble med fra starten ifjor.

Da ble storfilmer som Kongens Nei, Grand Hotel, Florence Foster Jenkins, Rosemari, Carol og Løvekvinnen vist på Rjukan kino, med mulighet for halv pris på billetten. 
Filmene som velges til å være med på Kinoklubb-konseptet er både norske og utenlandske kvalitetsfilmer som kan drukne i markedsføringen av blockbusterne fra Hollywood, og samtidig er de en anbefaling fra byråene på en skikkelig god kinostund.

Hvilke filmer som velges ut er ikke klart lenge på forhånd, men skjer i løpet av kinoåret, og vil således være en overraskelse.
Første film ut i 2017 er "Lion", som er en film som i skrivende stund ligger med en karakter på 8,0 av 10 mulige på imdb.com, noe som forteller at den er svært godt likt av de 8.000 som allerede har fått den med seg. Filmen er også høyaktuell i Oscar-racet som er igang i Hollywood, selv om dette er en Austraklsk film, og ikke en Hollywood-produksjon.

Kritikerne forteller at filmen minner litt i stemning om gigantsuksessen "Slumdog Millionaire" fra 2008.

     "Rørende og fengslende" terningkast 5, skriver FilmMagasinet.
     "Glimrende film. En fortelling helt utenom det vanlige" terningkast 5 skriver Cinema.

Filmen "Lion" handler om enn fem år gammel indisk gutt kommer bort fra storebroren sin i gatene i Calcutta, tusenvis av kilometer hjemmefra. Det er en tøff virkelighet for en 5 år gammel bortkommen gutt og han overlever mot alle odds før han endelig blir adoptert av et par i Australia. 25 år senere vender han tilbake til India for å finne familien sin.
""Filmen er basert på den sanne historien til Saroo Brierley og selvbiografien hans "A long way home" om hvordan han fant igjen familien sin ved hjelp av Google Earth.

Alle kinogjengere kan naturligvis gå å se filmen som vanlig, men er du medlem av Kinoklubb.no, som betales med en årlig medlemsavgift, så får du en kode som benyttes når du kjøper billett i billettluka eller på nettet, som gir halv pris på billetten.
I tillegg får du SMS og mail med påminnelse når en ny film er ute på Kinoklubb-konseptet.
Kinoklubb-medlemskap koster 149,-.

I skrivende stund er bare første forestilling av "Lion" satt opp på Rjukan kino, tirsdag 17. januar klokka 19. Men om få dager settes det opp de neste forestillingene av filmen.

Trailer til filmen:

Linker:
Kinoklubb.no 
Kinoklubb.no på Rjukan Kinos facebookside
Om "Lion" på filmweb 
Om Lion på imdb.com
Rjukan Kino på nett
Rjukan kino på facebook

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia