fbpx

Nå kan du stemme Kent til festivaljobb

Radio Rjukan15. februar 20244min
tinn-lizzy

Kent Grepperud er med i konkurransen LGF Guitar Champion 2024, med en mulighet til å få spille på Larvik Gitarfestival 16. mars. 

Kent Grepperud går under artistnavnet GreppGuitar på plate. Han har flere singler liggende ute på strømmetjenestene. Han bor ikke på Rjukan om dagen, men er velkjent fra Tinn Lizzy der han sammen med kameratene spilte på Rjukan Matfestival og seinest nå på Romjulsrock i desember. Han har ikke tall på alle gangene han har stått på en Rjukan-scene gjennom åra. Men nå ligger han godt an til å kapre en av de tre plassen for å komme til festivalen, noe han håper å oppnå.

Kent Grepperud – GreppGuitar på Spotify:

Larvik International Guitar & Bass Festival ble grunnlagt i 2009 og har vokst til å bli en av de største gitarfestivalene i Skandinavia, noe som gjør dette til en viktig årlig begivenhet for alle gitarister og bassister i Europa. Festivalen har vokst med årene og er vanligvis et tredagers arrangement med konserter, workshops, clinics, utstyrsutstilling og mer. I år er det kun lørdag 16. mars, men med et kick-off på fredag 15. mars.

Festivalen inkluderer alle musikksjangre, forbundet med deres kjærlighet til gitar og bass. Rock, Blues, Metal, Jazz, Klassisk og Fingerstyle er representert hvert år. Gjennom hele festivalen har de fått besøk av noen av verdens beste spillere, som f.eks. Steve Vai, Al DiMeola, Robben Ford, The Aristocrats, Paul Gilbert, Marty Friedman, Jennifer Batten, Scott Henderson, The Yardbirds, Terje Rypdal, Mike Dawes og mange flere.

Her er semifinalistene, og 6 minutter inn finner du Kent.

–Alt man trenger er en login til Youtube, og så må man klikke på navnet mitt litt ned i linken, forteller Kent.

–Video av alle som er med kan sees under videoseksjonen på siden til LGF. Jeg dukker opp med min snutt 06.07 inn i videoen. Det er jaggu mange flinke ass, og det er kun de tre med flest stemmer som får muligheten, og det vil være en livejury der for å kåre vinneren av konkurransen.

–Avstemming på Youtube slutter 16. februar, så det er ikke mye tid igjen. Jeg ville satt pris på om de som kjenner meg og andre også selvfølgelig ville tatt bryet med at de gikk inn og stemte på meg, og om du vil dele med vennene dine i sosiale medier, og så takker og bukker jeg ydmykt på forhånd, sier Grepperud som kalles Riffmester’n blant kjente.

Her foregår avstemningen fram til 16. februar. Du kan bare stemme én gang per Youtube-profil.
Du stemmer på denne linken:
 https://www.youtube.com/@larvikguitarfestival/community

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia