fbpx

Musikkfilm med terningkast 6 i fleng

Radio Rjukan28. mars 20192min
voxliux_5def

Trailer: VoxLux

I ung alder befinner Celeste seg i sentrum av en ubeskrivelig tragedie. Hun overlever, og i kjølvannet av tragedien skriver hun en sang med søsteren som umiddelbart finner gjenklang hos en sørgende nasjon. Godt hjulpet av søsteren (Stacy Martin) og en musikkagent (Jude Law), går Celeste fra å være et offer til en internasjonal popsensasjon. Den voksne Celeste (Natalie Portman) får dog erfare at det er utfordrende å skulle kombinere et privatliv med rollen som popdiva i et stadig mer komplekst samfunn.

Montages: Den beste og mest interessante filmen vi så i hele 2018
Cinema (6 av 6): En enestående film som framkaller både smerte, ekstase og ettertanke hos publikum. Wow.
Filmmagasinet (6 av 6): Et av årets absolutte høydepunkter på norsk kino

VOX LUX skiller seg klart ut som ett av de friskeste pustene i et år preget av musikkfilmens tilbakekomst. Natalie Portman og Jude Law gjør forrykende gode rolleprestasjoner, men det er likevel nykommeren Raffey Cassidy som stjeler showet. Regissør Brady Corbet, mest kjent som en velrenommert skuespiller, viser seg igjen som en fremragende og innovativ filmskaper med store aspirasjoner. Artisten Sias originalskrevne sanger og et grandiost lydspor fra legenden Scott Walker er med på å gjøre dette til et storslagent pop-epos, fylt av referanser til dette århundret, og med et særlig kritisk blikk på populærkulturens fremvekst.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia