fbpx

Lokal-bokbad med vin på biblioteket

Radio Rjukan4. november 20152min
bibliotek-sjefer_14ff

Rjukan bibliotek inviterer til et bokbad du ikke kan gå glipp av på sin 101 års bursdag fredag 6. november klokka 19 i bibliotekets lesesal.
Det er første gang Rjukan Bibliotek inviterer til bokbad, men man har tidligere fått tradisjon for populære bokkvelder der enkeltforfattere har blitt intervjuet av lokale bokormer.

Biblioteket har invitert forfatter de tre lokale forfatterne Aasne Linnestå, Ole-Petter Arneberg, Espen Selmer-Torgesen sammen med Cathrine Nilssen fra Aschehoug forlag og Marit Borkenhagen festivalsjef for Norsk Litteraturfestival.
Bokbader er Anne Spånem, kommunasjonsrådgiver ved Fylkesmannen i Telemark, tidligere journalist som også tidligere har hatt bokkveld på Rjukan Bibliotek.

– Det blir en koselig kveld med vin og samtale om hva litteratur og lesning har betydd i forhold til oppvekst i Tinn, forteller Sanja Pasovic til Radio Rjukan. Det blir liksom temaet for bokbadet.
– Det blir presentasjon av forfatternes prosjekter, og rom for opplesning fra deres utvgivelser, og selfølgelig rom for å komme med egne fortellinger fra bokverdenen, forteller Pasovic.

Det er også første gang biblioteket inviterer til vinservering i forbindelse med en bokkveld, og som vanlig er dette et gratis arrangement.

Fakta:
Bokbad på Rjukan Biblitek 
Fredag 6. november kl. 1900 på bibliotekets lesesal.
Enkel vinservering.
Gratis arrangement.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia