fbpx

Lissie mistet flyet fra USA – Nazareth inn på kort varsel

Radio Rjukan9. juni 20183min
nazareth_3da4

""Da meldingen kom lørdag morgen om at Lissie har gitt opp å få til en ny flyløsning etter at flyet som skulle frakte henne fra enorme Kendaroo Music & Arts Festival.
På den store festivalen i Manchester, Tennessee, som går nå fra 7.-10. juni har hun stått på scenen med blant andre Eminem, The Killers, Sheryl Crow og Paramore. Men nå må hun svikte Mini-Øya og RjukanRock, og beklager dette.

Flyet er blitt kansellert, og hun heller ikke har klart å få tak i noe privatfly, og da måtte festivalledelsene både i MiniØya og RjukanRock kaste seg rundt.
MiniØya har nettopp fått hyret inn Sondre Justad, mens Rjukan Rockfestival har fått ja fra Nazareth, på vei ut av Norge etter konsert i går.
De er på vei til Tsjekkia, og skal videre til Tyskland, Frankrike, Østerrike, Sveits og Ungarn, men utrolig nok har de noen dagers pause i programmet.

Se faksimile fra facebook postet for en halvtime siden.

Umiddelbart er det kommer positive reaksjoner.

Nazareth spilte i Tveitoparken under det som er publikumsrekorden i festivalens historie. De spilte da sammenm ed DeLIllos og DumDum Boys.

Skotske Nazareth vil også dermed også overraskende møte fellow countryman Doogie White ikveld, der han står på scenen med Come Taste The Band.
Vi er dermed ikke langt unna en skotsk aften.

Her fremfører Doogie Love Hurts i en tribute til Nazareth:

Gjør klar for Love hurts, Broken down angel, Razamanaz og Hair of the dog å høre i Tveitoparken ikveld.

Linker:
Festivalens nettside
Festivalens facebookside

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia