fbpx

Kroppsfokus og barns følelser på kino

Radio Rjukan6. mai 20183min
sommerbarn_d174

En kinohelg uten blockbustere denne helgen. Søndag er det i stedet kroppsfokus-komedie, og mandag håper kinosjefen på at folk som jobber med barn tar turen på den norsk-islandske Sommerbarn på kino.

– Jeg har god erfaring med at lærere og barnehageansatte og andre som jobber med barn er flinke til å møte når det er film for dem, og det er det altså nå, sier Robert Jenbergsen, som selv jobbet med barnehagebarn før han ble kinosjef.
Sommerbarn, som er en islandsk-norsk samproduksjon regissert av Gudrun Ragnarsdottir er et sterkt periodedrama basert på regissørens personlige opplevelse med barnevern på Island på 1960-tallet sett gjennom øynene på et fantasifullt og modig barn. 

Søndag begynner Amy Shumers nye komedie. Komikeren som enten er genial eller som får folk til å gå fullstendig av hektene i hat på sosiale medier. I komedien I feel pretty.
Etter en kraftig hodeskade under en spinning-økt økes Renees (Amy Schumer) selvtillit voldsomt. Hun som vanligvis sliter med usikkerhet og komplekser, møter plutselig verden med et spektakulært, om enn noe forkvaklet selvbilde. 

For barna er det denne helgen Den utrolige historein om den kjempestore pæra.

Trailer; I feel pretty

Trailer; Sommerbarn

Trailer; Den utrolige historien om den kjempestore pæra

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia