fbpx

Konsertkvelden på Rjukanhuset

Radio Rjukan6. mai 20233min
Maana band (1)

Etter flere år uten større konserter på Rjukanhuset var det endelig en skikkelig konsertkveld på Rjukanhuset.
Først dro bandet Maana med Mina Dale Listaul igang på scenen med sin seksmannsgjeng, før Iris Coffee Band gikk på etter dem, før det som var Notodden Blues Bands releasekonsert for deres første album på 13 år.

– Det er moro å være tilbake på Rjukan igjen. Det er en liten stund siden vi var her sist, og det er vel mer enn 20 år siden sist at vi spilte på Café Rjukanfoss. For de av dere som husker det da.. Det er vel endel som ikke husker den kvelden, sa Trond Ytterbø, og fortalt at de ikke hadde tatt noen sjanse.
– V har satt miksebordet litt opphøyd baki der, for sist ble det så fullt av øl at det stoppa hele konserten en god stund, sa Ytterbø, akkurat slik vi husker han fra den tida da de fylte Rjukanhuset sammen med Rjukan Boller & Blues.

De var nok ikke like mange som hadde tatt turen denne mai-kvelden i godværet til Rjukanhuset, men de som kom koste seg skikkelig med både Notodden Blues Band og oppvarmerne Maana og Iris Coffee Band.

For det var lagt opp til en helkveld på Rjukanhuset for første gang siden korona og vel så det. NBB var kommet for å holde releasekonsert for sitt nye album, det første på 20 år («Soul Food» 2003), hvis vi ser bortifra samleskiva («Så langt som hit», 2009).

Og like etterpå var det nettopp Iris Coffee Band sin tur, naturligvis hyret inn av Jonny Listaul som veit hva disse banda er gode for. Han stod for et plettfritt arrangement i Rjukanhuset, et sted der han har vært med å arrangert utallige ganger før.
Litt skuffa over at ikke flere kom tidligere, var han, så konsertene ble skjøvet et par timer, så flest mulig både i salen og på scenen skulle få kost seg mest mulig, men noen fikk unektelig en lang kveld ute. Uten at det så ut til å plage noen.

 

 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia