fbpx

Knallbesøk på kino i påskeuka – Nye sjanser for F&F8, A United Kingdom og Boss Baby

Radio Rjukan21. april 20176min
a-united-kingdom-001_42d9

""– Det har vært superbesøk i påska på Rjukan Kino. Så bra at filmene fortsetter også en uke til, forteller kinosjef Endre Solhjem Knutsen.

Mange flere må få med seg den utrolige sanne historien A United Kingdom på tirsdag. Helt ukjent historie, og det forandret verden dette forholdet mellom svart og hvit.
Kjærlighetshistorien til afrikanske Seretse Khama og engelske Ruth Williams. Khama var tronarving til landet som nå er Botswana. I 1948 giftet de seg og trosset dermed sine familier, den britiske kolonimakten og ikke minst nabolandet Sør-Afrika som samtidig innførte apartheid.

Britiske styrker styrte over Khama sitt land og på grunn av sitt giftemål blir han forvist for evig tid. Med støtte fra folkeopinionen legger de nygifte ut på en reise for å kjempe seg tilbake – og vinne både kjærligheten og landets uavhengighet.

Seretse og Ruth sin kamp fikk enorm oppmerksomhet i sin tid og ekteparet inspirerte en hel verden. Filmen har høstet stor applaus fra engelske anmeldere.

Det er sannsynligvis siste gang den går på Rjukan kino, da den ikke har hatt det besøket som Boss Baby og Fast & Furious 8.
Her er traileren: (Saken fortsetter under traileren)


 

Det er Fast & Furious 8 har allerede gått inn på kinotoppen på Rjukan Kino for 2017, sel vom den ikke engang er halvspilt her. Ikveld fredag, søndag og mandag er nye forestillinger.
Filmen satte verdensrekord i åpningshelga, med en omsetning på nesten 5 milliarder på verdensbasis, og dyttet dermed Star Wars og Jurassic World ned til 2. og 3,.plass på rekordlista.

Trailer (Saken fortsetter under traileren!)

– 500 har sett den på de fire første forestillingene, så det er rett inn på kinotoppen, det, sier Knutsen.
Han tror franchisen treffer svært bredt.

– Det er nok flaks for påsken at denne hadde premiere, og at været heller ikke var supert. Det har ført til rekordpåske, men denne franchisen er noe folk liker, og den vokser fra film til film.
– God humor, litt James Bond-aktig action, familiefilm-aspektet koblet med litt superhelttakter og at det kobles inn nye kjente skuespillere i cameoer og småroller gjør sitt, tror Knutsen, som også påpeker at det ikke bannes i filmen.
– Den har lav aldersgrense, og er en familiefilm, sier Knutsen. 

Også The Boss Baby har gått strålende på kino de siste to ukene, og får nye forestillinger.
Den er fra skaperne av svært suksessfulle Shrek.
En ung gutt får trøbbel når han får en liten bror som tar helt kontroll på familien.

Trailer (Saken fortsetter under traileren!)

For de minste er det enda sjanse til å se Karsten og Petra – Ut på tur, der nye skuespillere har erstattet de to hovedpersonene.

Neste fredag er det klart for ny storpremiere:
Guardians of the Galaxy 2.
Her er traileren:

Linker:
Rjukan kinos nettside
Rjukan Kino på facebook
Kinoklubb Rjukans facebookside 
Kinoklubb.no sin nettside
Kinoklubb.no sin facebookside

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia