fbpx

Klart for Elvelangs kl. 20 på lørdag

Radio Rjukan1. oktober 20212min
elvelangs-12_2388

Elvelangs arrangeres for femte gang lørdag 2. oktober. Idéen som er inspirert av tilsvarende arrangement langs Akerselva i Oslo, og det er stadig flere byer som lager lignende arrangement.
– Det er blitt en tradisjon med kunst og kulturvandringen langs Måna. Det er faktisk femte året nå, forteller initiativtaker Mette Alvefoss som merker at det er lettere å arrangere nå.

Det var suksess også i 2020, der mange tok turen i skumringa de tre timene de kunne at turen med toget med Rjukanbanens Venner fra Mælandstangen og opp til Rjukan stasjon.

– Vi er avhengige av mørket, så det blir trivelig med lyssettingen underveis. Det skal pyntes med fakkelbokser hele turen, som går fra Rjukan Hytteby og opp langs hele Månastien.

– Det blir kultur på bred front, installasjoner, mat, kunst, musikk, dans og selvfølgelig mulighet for en hyggelig prat med glade lokale ildsjeler underveis. Det er også en anledning til å rekruttere medlemmer og fortelle at man eksisterer og hva man driver med, sier Widvey.

– Rjukanbanen er med i år også, og I år blir det mulig å ta toget fra Mæl og tilbake, og man kan gå av og på på Ingolfsland og Dale, og i tillegg kan man ta taxi fra Austbygde og Gaustablikk, hvis man har meldt seg på på forhånd forteller Alvefoss.

Plakatene til arrangementet er allerede ute, og det starter lørdag kveld 2. oktober.
– Bli med på en trivelig opplyst gåtur langs Måna, det er åpent for alle, og helt gratis!

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia