fbpx

Kjerringsveiven

Radio Rjukan16. juli 20184min

Etter første frist for påmelding, ser det lovende ut for årets marsj. Interessen blant damene er fremdeles stor! – Normalt er det mange som deltar under jubileer, så i år satte vi et tak for sikre om den godt opplevelsen. Taket er på 1800 kvinnfolk, og det er allerede er det over 1500 påmeldte, opplyses det fra arrangementskomitéen.

I 20 år har jenter og damer i alle aldre kommet for å bli med på marsjen. Det er uten tidtaking, og fokus er på de gode opplevelsene i høstfjellet. Det blir det i år også.
Sveiven har i år en egen jubileumutstilling, som vil være vel verdt et besøk! De syv stifterne av Kjerringsveiven har i anledningen, bidratt med å lage en utstilling som viser et historsisk tilbakeblikk og høydepunkter gjennom årene.

Den 12 km lange løypa går fra Rjukan Fjellstue og ender i mål på Gvepseborg. Hele veien fra start til mål har damene Gaustatoppen som utsikt.
I løypa i år vil det som alltid være underholdning og overraskelser. Våeråi Spa&Helse med bålpanner, baderinger og fotbad er igjen på plass. Fotbadet finner du i målområdet på Gvepseborg. Her vil det være baljer med varmt vann, havsalt og oljer med valgfri duft. Perfekt etter en fin langtur i fjellet, hvor kanskje føttene er litt slitne.

I målområdet er det levende musikk av trubadur John Bruaas og bandet Daylight. Det er også salg av mat, drikke samt Kjerringsveiv-produkter. På Rjukantorg står torgkjerringene med bodene fylt av spennende produkter som f.eks. salsa, bær, strikka plagg, sølvsmykker, garn osv.

Kjerringsveiven fortsetter også med å gi 10 kroner for hver deltaker til kvinnene i Guatemala. Dette bidrar til noe som er viktig for Kjerringsveiven; Kvinner hjelper kvinner.
Det vil også her være salg av mat og drikke. Trubadur Odd Landstad med  flere spiller i teltet på torget.

– Vi håper alle jenter og damer vil å gå Kjerringsveiven; ta med deg familie og venner, skap nye minner og ha det gøy i flott norsk natur! Du finner oss både på Facebook og Instagram, opplyser arrangeentskomitéen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia