fbpx

Kinosalen åpner med nye seterader

Radio Rjukan21. januar 20153min
kinosjefg-aage_c240

– Dette ble ferdig på halve tida, så det blir ikke mange tapte kinodagene denne monteringa, sier kinosjef Åge Hermanrud, som nyåpner Verdensteatret Rjukan Kino fler dager før planlagt.

– Det er Skeie, norsk produsent, som har levert stolene, akkurt som de vi har skiftet ut. Norsk kvalitet, sier kinosjef Åge, som forteller at de nye setene er mye bedre i stoppen, har bedre armlener og  drikkestativ. På samme måte som de gamle stolene, er de sveiset i bakkant, så rydding av kinosalen er gjort på minutter med langkost.

Opprinnelig hadde kinosjefen forberedt sitt ivrige kinopublikum på at det kunne bli stent halveis ut i neste uke, men etter 4 små dager er salen klar til å ta imot sitt publikum.

Det blir 1 stol per rad mindre i den nye salen, siden det er bedre plass mellom setene. Det betyr totalt 11 seter mindre i salen, men det tror kinosjefen er helt greit.
– Ja, det bekymrer meg ikke. Det betyr bare at folk får være litt tidligere ute når de skal ha billetter til populære filmer, sier kinosjef Åge, som håper det blir lite søl og ingen snus i salen. 
– Håper folk putter det i boksen, og er med å holder salen fin og rein. Det er viktig når vi har en så fin og ny sal.

Via Montage har tre mann i arbneid mens vi er tilstede, og lover at alt blir klart.
– Jada, uten tvil. Dette blir klart, og det blir de beste setene du kan få, er meldinga om Skeie-stolene, som har samme fine rødfarge som de gamle opprinnelig hadde.
– De bester stolene, montert av de beste på området, kvitterer de med før vi forlater salen.
– Og det er ikke tull engang, får vi bekrefta.

 

Mer:
Rjukan Kino på facebook
Rjukan Kino på nett

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia