fbpx

Julen på Rjukan kino

Radio Rjukan26. desember 20187min
fcb108fe-aafe-47f0-ac29-58094ce9d686_abfa

Filmen om Sonja Henies Hollywood-eventyr er omtalt i egen sak, så den henvises til der, men filmen har premiere 1. juledag, 25. desember, samme dag som mary Poppins venter tilbake.
 

Mary Poppins
Det er akkurat det den heter, den nye britiske filmen om Mary Poppins, som er en utrolig barnevakt. I "Mary Poppins vender tilbake" hentes magien og rikdommen fram fra PL Travers magiske bokunivers. En gang settes den også opp med engelsk originaltale, 1. nyttårsdag!
Filmen finner sted under depresjonen i London på 1930-tallet, 24 år etter hendelsene i den første filmen. Michael Banks jobber for samme finansinstitusjon som sin far og lever fortsatt på 17 Cherry Tree Lane med sine tre barn, Annabel, John og Georgie og deres husholderske Ellen. Jane Banks følger sin mors fotspor og jobber for arbeidernes rettigheter og gir en hjelpende hånd til Michaels familie. Når familien opplever et tap, returnerer Mary Poppins med sine magiske evner og med hjelp av Jack bringer de glede og leken tilbake til hjemmet i Cherry Tree Lane.

Trailer Mary Poppins returns (Saken fortsetter under videoen)

Sonja
Sonja er filmen om Sonja Henie, tidenes største kunstløper, som bestemmer seg for å dra til Hollywood i 1936 og bli filmstjerne. Hennes første film, One In a Million, topper Box Office samme år, og slik skal det fortsette i lang tid framover. Nye filmer, halsbrekkende koreografier, spektakulære skøyteshow, endeløse fester, alltid omringet av kjærester, beundrere, venner og familie. En endeløs opptur … Men så skjer det. Sonja blir eldre. Hun er ikke søt lenger. Publikumstallene synker, filmselskapene trekker seg. Hvordan skal hun slå seg opp denne gangen?​

Trailer Sonja (Saken fortsetter under videoen)

Norsk Troll-eventyr
Den unge trollprinsen Trym må forlate trolldalen Ervod for å redde sin far, Kong Grom, som er blitt forvandlet til stein og har mistet halen sin. For å klare dette får han bare to dager, eller så tar hans onde onkel, Grimmer, over makten i trolldalen. Trym og vennene hans, den tohodede Jutul og trolljenta Freia, legger ut på en farlig men eventyrlig reise i en magisk trolleverden for å hente Kongens hale, redde livet hans og gi trollriket tilbake til sin rettmessige Konge.

Trailer Troll – kongens hale (Saken fortsetter under videoen)

Aquaman
Med Jason Momoa i tittelrollen, er filmen om Aquaman – historien til Arthur Curry som er halvt menneske, og halvt havmann. Et actionfylt eventyr i den visuelt fantastisk undervannsverdenen, Atlantis, i de syv hav. Vi blir med på reisen gjennom hans liv – en spennende historie som ikke bare vil tvinge ham til å konfrontere hvem han egentlig er, men også om han er verdig tittelen han ble født til å være … en konge.

Trailer Aquaman (Saken fortsetter under videoen)

Spider-Man som animasjon
Animasjonsfilm om tenåringen Miles Morales som får superkrefter, og oppdager et parallelt univers hvor det finnes mer enn bare én Spider-Man. Han må slå seg sammen med Peter Parker og de andre Spider-folkene for å bekjempe en trussel som også kan utslette hans egen verden. Banebrytende animasjonteknikk og et actionfylt og humoristisk manus, gjør dette til en annerledes Marvel-film som du ikke vil gå glipp av – du får en ny sjanse tidlig søndag.

Trailer Spoider-Man: Into the Spider-verse (Saken fortsetter under videoen)

Rosinen i pølsa i romjula er en singalong-forestilling av det som må kalles årets store filmoverraskelse Bohemian Rhapsody, som settes opp som vorspiel i forkant av Rjukan Rockforums Romjulsrock. Queen-filmen har vært en kjempesuksess, og i singalong-versjon er det lov å synge og skråle så nmye man vil underveis. 
– Da får de som har gått glipp av den en siste sjanse til å se den, sier kinosjef Robert Jenbergsen. ​

Trailer Bohemian Rhapsody 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia