fbpx

Jula inntar Verdensteateret med både kino, juleshow og dans

Radio Rjukan22. november 20184min
harajuku_film_norsk_norge_78ba

Nå er det jul for alvor på Rjukan kino.
Både fredag og søndag går Harajuku og Julenissens datter på kino.
Torsdag, to ganger lørdag og søndag kan du få med deg Alvedans og Reisen til julestjernen. Men nå til kino:

Den norske filmen Harajuku har allerede rukket å få strålende kritikker. Eirik Svenssons nye film er en film som treffer hjerte, og foregår midt i jula, selv om hovedpersonen drar til Hatajuku i Japan, som også er blitt et begrep på fargerik og særegen streetsmart gatemote.​​​​​ Harajuku er regissør Eirik Svenssons første spillefilm etter Natt til 17, og det er en kompleks, sår og rørende film om relasjoner.

Det er lille julaften, og Vilde (Ines Høysæter Asserson) henger på Oslo S. Når hun får vite at moren hennes har vært i en ulykke, tvinges hun til å ta kontakt med faren sin (Nicolai Cleve Broch). Vilde prøver å rømme fra alt og alle med en enveisbillett til Tokyo, men på veien blir hun fanget i et emosjonelt første møte med faren.

Trailer: (Saken fortsetter under traileren!)

Den andre filmen, Julenissens datter er rein familiefilm til jul, fra Danmark og Grønland.
På Grønland bor 12 år gamle Lucia med foreldrene sine Claudia og Julius (bedre kjent som Julenissen). Lucia går til International Santa Claus School. Hun har aller mest lyst til å bli julenisse, men det kan hun ikke for det er bare guttene som får gå i julenisseklassen. Det synes Lucia er urettferdig, men hennes far Julius mener hun må følge tradisjonene og bli nissekone, akkurat som sin mor.

Når Lucia fortsetter å protestere, gir Julenisseskolen henne en sjanse til å bevise at hun kan bli en like god nisse en som guttene. Hun må oppfylle menneskegutten Alberts største juleønske: At faren hans skal bli frisk for han lider av en mystisk sykdom. Da det går opp for Lucia at Alberts far har blitt smittet av den onde Krampus, forstår hun at hun må løse en nesten umulig oppgave – hun blir nødt til å finne Krampus for at Alberts far skal ha en sjanse.

Trailer Julenissens datter:

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia