fbpx

Italiensk aften med film, pizza og vin lørdag

Radio Rjukan13. juni 20187min
img_7271_fbaf

""Rjukan Kino er en av svært få kinoer i landet som har fått førpremiere på "biopic'en" om den blinde italienske mestersangeren Andrea Bocelli. Det er den italienske filmen "Andrea Bocelli – Musikkens stillhet" eller "La musica del silenzio" som den heter på originalspråket, selv om filmen er engelskspråklig.

Filmen, som først har norsk premiere i november (!) handler om livet til den blinde mestersangeren Bocelli, som er verdenskjent som en av de ypperste. Du kan forresten se ham live på Fornebu Arena 14. mars neste år, for de heftige billettpriser mellom tusenlappen og bortimot 3000 kroner.

Men først bør du se filmen om ham på kino et halvt år før alle andre i Norge, mens du inviteres på et glass italiensk """champagne" dvs. prosecco før filmen, og deretter en pizzaaften i Kinokaféen som åpnet fredag. Selvfølgelig med italiensk vin til.

– Det skjer bare på lørdag, og jeg håper mange fristes! Sier Robert Jenbergsen, som tror det kan bli veldig hyggelig. Det er bare mulighet til å kjøpe pakka med alt, så du kan trygt kjøpe den på nett, mens grupper kan kontakte meg, sier Jenbergsen, og understreker at grunnen til at de har fått filmen som førpremiere er at de gjorde noe spesielt ut av det.
– Jeg kan derfor ikke selge bare kinobilletter uten mat og drikke. Jeg har selv tenkt å få det med meg, og jeg er spent på om folk er klare for en slik helaften med film, vin og italiensk mat, sier Jenbergsen.

Det hele skjer i samarbeid med Kinokaféen som åpnet for sesongen med mye nytt på menyen til rockfestivalen fredag. Kinokaféen har jo helt ny italiensk meny, og har investert i en skikkelig steinovn for å lage steinovnspizza. Det er da inkludert i billettprisen, sier Jenbergsen, og forteller at billetter kan bestilles som på vanlig måte på nettet på kinoens nettside rjukankino.no.
""– Åpningen har vært over all forventning, og tilbakenmeldingene er gode. Vi har satset på italiensk meny fordi den er populær og rask å tilberede, forteller Høibø som forteller at det også blir litt eksrtra om italiensk vin på lørdagskvelden.
– Det er vin fra familien Bocellis egen vingård som vi har fått tak til i forbindelse med filmen, sier Høibø, og vi får vite litt ekstra om vin også, fra en ekspert, sier Høibø.
– Det bør være god italiensk sommerstemning nå i juni, mener Jenbergsen, som krysser fingre for at en slik førpremiere skal trekke folk på mat og film.

""Alle kjenner vel til Andrea Bocelli; stemmen, sangene og hans internasjonale popularitet. Filmweb skriver:
"Lite er imidlertid kjent om privatlivet hans og kampene han har kjempet i livet sitt. Amos Bardi, som han egentlig heter, ble født med en fantastisk stemme som lovet godt for fremtiden. Men han kjempet også med et alvorlig øyeproblem som førte til at han nesten var blind. Sykdommen gjør at han må gå gjennom flere operasjoner som viser seg å være forgjeves, når en forferdelig ulykke gjør at han blir helt blind. Til tross for alt dette gir ikke Amos opp. Drevet av sterke ambisjoner og lidenskap, jobber han hardere enn alle andre, i hver bevegelse, hvert skritt og med hver sang for å oppnå sine mål om storhet."

– Jeg håper jeg ser mange på lørdag. Billetter på nett, og grupper kan bestille direkte til meg. Det burde bli en veldig hyggelig aften, sier Jenbergsen, som også lover at det blir alkoholfrie alternativer for den som vil.

Trailer:

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia