fbpx

Hva kan du glede deg til på Rjukan Kino framover?

Radio Rjukan20. januar 202027min
1917_1a3e

Vi har sett på hva som ligger i løypa på kino i ukene og månedene som kommer, og tatt en beregning på hva vi kan vente å få servert på Rjukan kino i starten på 2020. Om lag 120-130 titler vil bli satt opp, dvs. ca. 10-13 per måned alt etter tilbudet som finnes. Her får du trailerne, og sannsynligheten for at kinosjefen tar dem inn, utifra hva vi vet, hva vi tror og hva vi mistenker kan bli aktuelt på kino.Det er mye å glede seg til!

Selvportrett – Går på kino nå – onsdag 22. og tirsdag 28. januar
Norges største dokumentarfilmskaper Margreth Olin med to andre gir deg portrettet av en anoreksirammet kunsters egne bilder. Hun døde i oktober og rakk akkurat å se filmen ferdig. 

Bombshell – Går på kino nå – tirsdag 21. januar
Første film om #metoo er den sanne historien om forløperen som sørget for at den mektige Fox News sjefen Roger Ailes som var Donald Trumps rådgiver måtte gå i skam.

Richard Says Goodbye – kommer på Rjukan kino fredag 24. januar
Johnny Depp i en komedie om en professor som får vite at han har uhelbredelig kreft og som bestemmer seg for å gi f#¤n den tida han har igjen.

The Grudge – På kino – Premiere fredag 24. januar 
Reboot av den opprinnelige japanske grøsseren som fikk USA-remake er tilbake, i en film som får deg til å hive ut badekaret og klippe håret i et forsøkt på å glemme det du har opplevd. 

Elleville Elfrid – På kino – premiere 26. januar
Film for de minste er det klar for når Elleville Elfrid skal vises i norsk tale og 2D og er tillatt for alle.

1917 – På kino – Premiere søndag 26. januar
Den har fått 10 Oscar-nominasjoner, er laget av Sam Mendes (James Bond Skyfall og Spectre, samt American Beauty) kommer med et storslått drama fra 1. verdenkrig med et umulig oppdrag som synes tatt i one-take.

Spion i aksjon – Kommer på kino – premiere 31. januar
Familiefilm om Lance Sterling – Verdens beste spion – en tegnefilmens James Bond. Barnefilm med norsk tale.

Little Women – Kommer på kino – premiere 2. februar 
En av filmens største kvinnelige regissører Greta Gerwig har en av årets andre store Oscar-filmer i Little women, som følger oppveksten til fire venninner. Filmen får enormt med anmelderskryt.

The Lighthouse – Norsk premiere 24/1 – Sannsynlighet på Rjukan Kino: 10%
Hardt å selge svart/hvitt til Tinns publikum, tross anmelderskryt. Grøsser i svarthvitt om to fyrtårnvoktere som går hverandre på nervene. Du får vente på streamingmuligheter om 6 måneder.

Parasitt – Norsk premiere 31/1 – Sannsynlighet: 40% – Kinosjefen tror ikke filmen får besøk i Tinn.
Fjorårets mest kritikerroste film er en ellevill heisatur av en sjangerblanding der en fattig familie svindler seg inn til rikinger ved å sørge for at alle får jobb som noen annet enn det de kan. 8,6 på imdb. Tas bare inn hvis publikum etterpør den, og det er plass i programmet.

Miracle in the Cave – Norsk premiere 6/2 – Sannsynlighet: 40% 
San  historie, som du husker fra 2019 om et thailandsk fotballag med gutter som går inn i en hule som oversvømmes av vann, og der man forsøker med alle midler å redde dem.

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn – Premiere 7/2: Sannsynlighet: 80%
Fargerik superheltfilm fra DC Comics som kan være hit eller miss. Om den kommer på Rjukan Kino avgjøres nok av kritikkene den får. 

Waves – Norsk premiere 7/2 – Sannsynlighet: 0% – Anmelderskryt hjelper ikke for et slikt smalt drama.
En familie på reise med en dominerende men velmenende far som lever i kjølvannet av et tap av et familiemedlem, men vil slite med å få et publikum i Tinn.

Sonic The Hedgehog – Norsk premiere 14/2 – Sannsynlighet: 40% – Fordi det er familiefilm.
Familiefilm og pinnsvinet Sonic, som får prøver å stikke av fra myndighetenes agenter.

Dronningens Corgi – Norsk premiere 14/2 – Sannsynlighet: 70% – Familieanimasjon
Den britiske Dronningen har en favoritthund, som forsvinner og haver i en dog fight etter å ha bitt Donald Trump! Finner han hjem igjen? Kunne vært mer sannsynlig med bedre kritikker. Men hund er pop også for småtroll.

Flukten over grensen – Premiere 14/2 – Sannsynlighet: 100%
Norsk familie-krigsfilm om jødebarn på flukt over til Sverige under andre verdenskrig, etter manus av Norges nye forfatterstjerne Maja i regi av av Johanne Helgeland, som begge har gått høyskolen i Bø. Kan bli en av årets store filmer på kino.

Bloodshot – Norsk premiere 21/2- Sannsynlighet: 30%
Vin Diesel i fantasyaction-drama om Ray Garrison, en soldat som gjenfødes med superkrefter. Filmen utsatt flere ganger, noe som vanligvis er et dårlig tegn før kritikerne setter tenene i den.

Call of the Wild – Når villdyret våkner – Norsk premiere 21/2 – Sannsynlighet: 100%
Harrison Ford i hovedrollen i Jack Londons klassiske roman om hunden som deltar i gullrushet i Klondyke. 
Bankers på kino – Familiefilm.

Monos – Norsk premiere 2172 – Sannsynlighet: 40%
Sensasjonsfilm fra flere filmfestivaler, og et knyttnevesalg av en film om paramilitær ungdom i Colombias regsnskogsjungel, der bare den sterkeste overlever. En festival-hit som er årets mest spennende overlevelsesdrama, om enn ikke den mest oppløftende.
Tas nok bare inn hvis det blir et forlangende fra publikum.

Fjols til Fjells – Premiere 21/2 – Sannsynlighet: 80%
Bare elendige kritikker vil hindre denne i å komme på kino. Det er norsk film, og humor som skal være nyoppdatering av den elskede klassikeren med samme navn med Leif Juster i hovedrollen. Klarer de det, eller gjør de skam på originalen?

The Gentlemen – Premiere 28/2 – Sannsynlighet: 100%
Engelsk action-humor med amerikansk ganster som drar til England. Vær trygg på at den nye filmen til Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) sin nye kommer på Rjukan kino, for kinosjefen er fan! Får kjempekritikker!

Les Miserables – De elendige – Premiere 28/2 – Sannsynlighet: 20%
Ikke en nyinnspilling av den du veit, men låner tittelen. En dramathriller om en politimann som flytter til Paris og oppdager en kriminell underverden. Får solide kritikker. 

 

Torden (Mortal) – Premiere 28/2 – Sannsynlighet: 100%
Den nye Hollywood-filmen til Trolljegeren-regissør André Øverdal er et fanatsy-eventyr om en ung mann som oppdager at han har gude-aktige krefter, basert på gammel norsk mytologi. Norsk regissør er bankers på Rjukan kino, og den filmen er båpde på engelsk og norsk. Rykende fersk trailer her.

Come to Daddy – Norsk premiere 1/3 – Sannsynlighet: 20% – For mye film i den perioden.
Horrorkomedie om en mann i tredveåra som drar på en avsidesliggende hytte for å bli kjent med sin ukjente far.

Radioactive – Norsk premiere 1/3 – Sannsynlighet: 50% pga at helsepersonell kan ha glede av den.
Fortellingen om Marie Curie og hennes mann Pierre Curie og deres opdagelser som brakte legevitenskapen inn i det 20. årundre. (Vi vet jo at Birkeland oppfant røntgen, men han tok ikke patent på det!)

Fremad (Onward) – Norsk premiere 6/3 – Sannsynlighet: 100%
Disney-animasjon i en fantasy-verden, der to tenåringsbrødre må dra på oppdrag for å finne om magi fortsatt finnes.
Garantert plass i programmet til Disney! 

Latte Pinnsvin (Latte & the Magic Waterstone) – Norsk premiere: 6/3 – sannsynlighet: 70%
Knaksje den ikke kommer akkurat til premieren, men familiefilm får sannsynligvis plass på Rjukan kino.
Plotet er om Prinsesse Latte Pinnsvin som treffer mye skumle dyr i skogen.

iHuman – Premiere 13/3 – Sannsynlighet: 50% – Fordi den er norsk.
Stort anlagt norsk dokumentar av Tonje Hessen Schei som handler om den voldsomme utviklingen av kunstig intelligens, og hvilke muligheter og utfordringer de gir oss som mennesker og hvordan det påvirker verdensamfunnet.

The Farewell – Norsk premiere 13/3 – Sannsynlighet: 0%
En av årets mest kritkerroste filmer om en kinesisk familie som oppdager at deres bestemor bare har kort tid igjen å leve, men avgjør at hun ikke skal få vite det, og istedet arrangerer et bryllup hun kan være med på. Kinesisk film? Nei, det blir det ikke marked for. Det er for mye god film!

Klovn 3: The Final – Norsk premiere 13/3 – Sannsynlighet: 40%
Den siste crazykomedien om den danske Klovn, hvis du er klar for mer fra den umoralske danske humoist-paret som har gjort stor lykke langt utenfor det yndige land.

Emma – Norsk premiere 13/3 – sannsynlighet: 30%
Nyfilmatisering av jane Austens roman er nytt kostymedrama finnes det alltid et publikum for, men mange nok i Tinn? Tøft å markedføre kanskje med en slik tittel? Kanskje hvis den kommer på kinoklubb.no?

Guns Akimbo – Norsk premiere 20/3 – Sannsynlighet: 40%
Action-komedie som har fått strålende festivalmottakelse om en fyr i Daniel "Harry Potter" Radcliffes skikkelse som får gladiator-skills idet han skal redde sin ekskjæreste fra slemme kidnappere.

A Quiet Place: Part 2 – Norsk premiere 20/3 – Sannsynlighet: 100%
Den første fikk kanonsuksess og står plantet som en grøsserklassiker. Nå har John Krasinski og Emily Blunt laget del 2. Det er fortsatt livsfarlig å lage så mye som en lyd! Bankers at 2'ern kommer på kino!

Ser du månen, Daniel – Norsk premiere 20/3 – Sannsynlighet: 20%
Dansk bejublet film om den sanne historien om en dansk fotograf som fanges av ISIS i Syria i 2013 og holdes fanget i 398 dager. Har fått kjempekritiker, men er det for mye film i denne perioden?

SamSam – Norsk premiere 20/3 – Sannsynlighet: 10%
Fransk animert barnefilm som sannsynligvis faller mellom stoler, men som kan hentes opp dersom det blir barnefilmtørke iløpet av året. Foreløpig ingen norsk trailer.

Light of my life – Norsk pemiere 27/3 – sannsynlighet: 40%
Casey Affleck regidebut er en spennede og knallsterk drama-sci-fi-dystopi om en far som prøver å skjule at han har en datter i en verden der bare guttebarn overlever, med enklete unntak. Hun må late som om hun er gutt inntil det ikke lenger kan skjules, og de drar på flukt i en verden som er ødelagt av en katastrofe. 

Trolls World Tour – Norsk premiere 27/3 – Sannsynlighet: 60%
Ny Trolls-film. Ikke førstepri blant barnefilmene, men får nok en sjanse når det byr seg. Trolls har hatt et publikum før. Regn med den kommer.

James Bond: No Time to Die – Nosk pemiere: 3/4 – Sannsynlighet. 200%
Så er den der, den 25. james Bond-filmen, delvis innspilt på vestlandet i Norge. Daniel Craig i hendene på ny regissør cary Joji Fukunaga (Sin Nombre, It, Beast of No Nation). Bankers og topp 3 på Rjukan Kino i 2020.

Black Widow – Norsk premiere 27/4 – Sannsynlighet: 100%
Ny marvel-film nå med Black Widow, med scarlett Johnasen, delvis spilt inn i Norge. Et sikkert kort på kino også på Rjukan. 

Fast & Furious 9 – Norsk premiere 20/5 – Sannsynlighet: 100%
Fest sikkerhetsbeltene. Etter fjorårets bomskudd med avleggeren Hobbs & Shaw, som ikke fortjente å bruke F&F-navnet, er den ekte gjengen tilbake med bilgalskap. Garantert banker og høyt inn på Topp 10 på Rjukan Kino i 2020.

Top Gun: Maverick – Premiere 17/7 – Sannsynlighet: 100%
34 år etter den første ikoniske filmen gjentar Tom Cruise rollen som jagerflypilot. Det er en film det stilles store forventninger til. Innfrir den?

Børning 3 – Premiere 12/8 – Sannsynlighet: 100%
Jada, enda en bilfilm inn på Topplista for 2020, når Børning 3 er klar til å innta kinosalene i august. Det er bare å gjøe seg klar til nytt humor-eventyr med bil.

Knutsen & Ludvigsen 2 – Det store Dyret – Premiere 25/9 – Sannsynlighet: 100%
Ny runde med animerte Knudsen og Ludvigsen er sikker vinner for barna, som kan benke seg i september. Men før det skal vi ha en lang sommer!

Og 25/12 kommer Narvik-filmen, delvis innspilt på Rjukan i mars. Du kan fortsatt melde deg som statist!!
Og mer il kommer før det, men dett er det som er klart med dato så langt!
Og der stopper vi inntil videre… Kom deg på kino i 1. kvartal!

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia