fbpx

Historien om Gucci-familien

Radio Rjukan26. november 20212min
house_of_gucci_poster

House of Gucci er inspirert av den sjokkerende sanne historien om familien bak det italienske motehuset Gucci, og kan bli en fin film i filmografier til Ridley Scott som består av uforglemmelige filmer som Gladiator, Thelma & Louise, The Martian, Alien, Black Hawk Down, Body of Lies og All the Money in the World bare for å nevne noen få.

– Dette bør være en film for mange, og med litt av en stjerneliste med Lady Gaga. Al Pacino, sier kinosjef Robert Jenbergsen, som setter opp filmen fredag, søndag og et par ganger til.

Vi kan føye på adam Driver, Jared Leto, Samla Hayek og Jeremy Irons. Litt av en cast, med andre ord.

Patrizia Reggiani (som spilles av Lady Gaga, som vi sist så i suksessen A Star is Born) er en ung og ambisiøs kvinne, som jobber i sin fars transportfirma. På en fest møter hun Maurizio Gucci (Adam Driver) og de faller for hverandre, til hans fars store ergrelse. Hans onkel Aldo Gucci (selveste Al Pacino) er mer positiv, og inviterer dem til New York for å besøke ham.

Aldo er nemlig sønnen til Guccio Gucci, som startet opp det verdensberømte moteimperiumet. Og under Aldos tid har varemerket eksplodert. Nå er det nye spillere på banen, som medfører både suksess og katastrofe.

Patrizia Reggianis uhemmede ambisjoner fører snart til at familiearven står i fare. Det utløser en spiral av svik, dekadanse, hevn, og til slutt.. enda verre ting.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia