fbpx

Har gjemt syv påskeegg rundt om i Tinn i NIAs påskerebus

Radio Rjukan6. april 20173min
paskerebus_3154

""Det er museumspedagog Brita Flor på Norsk Industriarbeidermuseum som har organisert rebusjakten som skal skape ekstra spenning i påsken.

– I sommer hadde vi en rebus i museets regi på de ulike stedene våre. Nå har seks andre populære attraksjoner her i kommunen blitt med på en påskerebus, der vi har gjemt 7 påskeegg med bokstaver, forteller Flor.

– Stedene det er gjemt er på Krossobanen, Rjukanbadet, Skinnarbu Nasjonalparkhotell, Hardangervidda Nasjonalparksenter, Gaustablikk Skisenter, Gaustabanen og naturligvis på Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork, forteller Flor.

Les mer på facebookeventet

– I hvert egg er det en bokstav. Når du har funnet bokstaven på et av stedene, så går du til resepsjonen. Her får du et bokstav-klistremerke, som tilsammen blir løsningsordet, forteller Flor.

Alle attraksjonene bidrar med flotte premier, som et weekendopphold på hotell og skikort for to personer. Dette bør være interessant for familier og vennegjenger som er hjemme, på ferie hotell eller hytte, mener Flor, og håper på stor deltakelse.

Rebusen er i gang fra f.k. lørdag til og med 2.påskedag.

– Vær obs på at noen steder er stengt i deler av påsken, så sjekk det ut på forhånd, sier Flor til Radio Rjukan.

""Les mer på facebookeventet

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia