fbpx

Grøss, helter og monstre på Rjukan Kino i april

Radio Rjukan2. april 201811min
aquiet-place_f186

""Grøsseren "A quiet place" har nemlig fått kjempekritikker, og har en score på skyhøye 8,5/10 på imdb etter festivalpremierer. Fredag kan du se filmen i Norgespremiere.

Filmen er en dystopisk grøsser med Emily Blunt og John Krasinski, som også har regissert.
Vesener som tiltrekkes av lyd har utryddet en stor del av menneskeheten. En familie på fire gjemmer seg på en gård, hvor de kun kommuniserer med hverandre via tegnspråk. Men moren er gravid med et nytt barn, og hver minste lyd vil bety slutten for dem alle.

Trailer "A quiet place" – Saken fortsetter under traileren

Det er en rekke filmer fra mars du får ny mulighet til å se, men de følger nederst i saken.

Storfilm nummer to denne måneden er Rampage der Dwayne Johnsen igjen skal redde verden.
Primatologen Davis Okoye (Johnson), holder seg normalt unna andre mennesker, men til gjengjeld deler han et ubrytelig bånd med George, en ekstraordinært intelligent, sølvrygget gorilla, som han har passet siden den ble født. Men da et uautorisert, genetisk eksperiment går veldig, veldig galt, omgjøres den ellers så følsomme apen til et rasende monster av gigantiske proposjoner. Og som om det ikke er nok, blir det snart sjokkerende klart for alle, at det samtidig ble skapt en rekke andre gale, gigantiske, genetisk muterte monstre. Mens de genetisk sett nyfødte alfa monstre river seg tvers gjennom Nord-Amerika og utsletter alt på deres vi, prøver Okoye sammen med en miskrediteret genforsker å finne en motgift til de altødeleggende kjempene. Sammen tvinges de til å kjempe seg gjennom en lang rekke konfrontasjoner med monstrene i et desperat kappløp for ikke bare å forhindre en global katastrofe, men også redde den opprinnelige forskremte gorillaen, som engang var Okoyes beste – og eneste – venn? 

Trailer Rampage

Sherlock Gnomes er en familiefilm med norske stemmer. 
Hagenissene, Gnomeo og Julie, rekrutterer den kjente detektiven, Sherlock Gnomes, for å etterforske de mystiske forsvinningene av andre hagefigurer.

Trailer Sherlock Gnomes

Bruce Willis i rebooten av Death Wish er klar 20.april.
En veloppdragen far forvandles til en drapsmaskin etter at hans familie har blitt revet vekk fra hverandre gjennom voldelige handlinger. Kirurgen Paul Kersey (Bruce Willis) opplever kun byens vold og kriminalitet innenfor sykehusets dører, helt til hans kone og datter på universitet, blir overgrepet i deres eget hjem. Paul ønsker å hevne seg på gjerningsmannen, og bringe rettferdighet. Den anonyme kriminalitetsbeskjemperen skaper oppmerksomhet rundt i media, og byens befolkning lurer på om denne dødelige hevneren er en reddende engel eller en fare for menneskeheten.

Trailer Death wish

 

Loving Vincent er verdens første produksjon som er oljeanimert i sin helhet og har sysselsatt 150 ulike kunstnere som til sammen har vært med på å male og sette sammen filmens 65 000 bilder. Resultatet er en fargesprakende, fascinerende og rørende fortelling om skaperglede, lidenskap og fortvilelse.
Det er den 29. juli 1890, og en skadet mann kommer haltende ned langs den lille franske byen Auvres. Han holder hendene over et ferskt skuddsår på magen. Mannen er Vincent Van Gogh – på den tid ukjent for verden, men i dag kjent som en av tidenes største kunstnere. Hans tragiske død er omgitt av mystikk og spekulasjoner. Hvem var det egentlig som skjøt? Loving Vincent fanger på unikt vis Vincent Van Goghs kunstnerskap, liv og død ved å gi en stemme til hans brev og nytt liv til karakterene i hans maleri.​

Trailer Loving Vincent

Superhelter en masse blir det når den nye Avengers-filmen – Avengers: Invifity war får premiere onsdag 25.april.
Etter en ti år lang og unik filmatisk reise i hele Marvel-universet kommer nå Marvel Studios med Avengers: Infinity War, tidenes ultimate og dødeligste konfrontasjon. Våre Avengers-helter må nå være villige til å ofre alt i kampen mot den mektige Thanos, før hans totale ondskap ødelegger hele vårt univers.

Trailer Avengers: Invifity war

Utøyafilmen Utøya 22. juli av Erik Poppe får ny visning mandag 9.april. Filmen her ikke trailer av hensyn til de etterlatte, men er sett av 200.000 på kino inntil nå.
""

I tillegg er det en rekke filmer du får en ny sjanse til å se:

Pacific Rim: Uprising
Oppfølgeren til storslåtte Pacific Rim er enda større!

Operasjon Mørkemann
Fra Jørn Lier Horstpopulære barnebokserie, kommer første familefilm. En påskekrim i Sherlock Holmes-stil.

Maria Magdalena
Lions-regissøren står bak filmatiseringen av historien om Maria Magdalena, med Rooney Mara i hovedrollen mot Jesus fra Nazareth, spilt av Joaquin Phoenix.

Ready Player One
For mange blir påskens høydepunkt Steven Spielbergs come back til sci-fi med virtual reality-filmen Ready Player One.

Brillebjørn på bondegården
For de minste blir det mulighet til å se Brillebjørn, kjent fra TV.

Mer er ikke satt opp, men det kan bli en film eller to til i slutten av måneden.
Isle of Dogs er en sannsynlig blant dem,men utrover det er det ikek lett å plukke noen.

Linker:
Rjukan Kino på internett
Rjukan Kino på facebook

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia