fbpx

Fortsatt noen ledige billetter til Jonas Fjeld-konserten på Vemork

Radio Rjukan7. mars 20183min
jonas-fjeld_c53f

– Dette blir min første konsert i år. Trengte litt ferie, men nå er energien tilbake, sier Jonas Fjeld i et intervju med RA
Lørdag klokka 19 inntar den norske singersongwriter-nestoren Vemork, når en trio står på scenen. Drammenseren Fjeld har med seg Ben Basgaard på gitar, og Hans Cato Kristiansen på gitar, vokal og perkusjon.

– Det blir en konsert med alle de sangene folk gjerne vil høre når vi har konsert, forteller han til RA.
Dermed kan publikum belage seg på gjenhør med klassikere som ”Engler i sneen”, ”Drammen i regn”, og personlige sanger som ”Konnerud”, ”Sigve” og kjærlighetserklæringen ”Tordensky”.
– Jeg har spilt på Rjukan tidligere, blant annet på Trubadurfestivalen, men ikke oppe på Vemork. Det skal bli spennende. Nå har jeg spilt i en del maskinhaller og kraftverk rundt forbi tidligere så slike rom har jeg erfaring med, sier den folkekjære artisten som har vært på veien i snart 50 år, sier han i RA-intervjuet.

Konsertarrangøren- Norsk Industriarbeidermuseum- opplyser at det settes opp buss fra Rjukan torg før konserten og shuttelbuss fra parkeringsplassen. Transport er inkludert i konsertbilletten.

Les mer i RA

Foto: Nina Djærff/NIA

Arrangementsfakta:
Jonas Fjeld i Maskinhallen på Vemork
Lørdag 10. mars kl. 19
Det settes opp buss fra Rjukan torg før konserten og shuttelbuss fra parkeringsplassen. Transport er inkludert i konsertbilletten.
Billetter kr. 415,-: http://rjukanbooking.no/ticketlist.aspx?regid=9005

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia