fbpx

Flere Snømannen-skuespillere klare

Radio Rjukan23. januar 20162min
james-darcy2_44cc

James D'Arcy følger dermed de tidligere offentliggjorte navnene michael Fassbender, Rebecca Ferguson og Charlotte Gainsbourg. Dette dukket først opp på en fanblogg for skuespilleren, men er nå bekreftet av den presseansvarlige Sasha Gibson overfor NRK.
I tillegg er to andre britiske skuespillere blitt klare, Irina Kara og Michael Yates, som spiller Harry Holes sønn Oleg.

""James D'Arcy er kjent fra Master and Commander, Cloud Atlas, Jupiter Ascending, Let's be Cops, Dot the I, After the Dark, rollen som prins Edward i W.E., og ikke minst i rollen som skuespilleren som spilte den gale serreimorderen i Psycho, Anthony Perkins, i filmatiseringen av Hitchocks nnspilling av filmen, som har navnet Hitchcock. Han har også hovedrollen i TV-seriene Broadchurch og Agent Carter, og fikk sist skryt for sin rolle i Survivor, som ikke kom op på kino i Norge.

;På imdbs Starmeter ligger D'Arcy høyt oppe, omtrent på samme plassering som Charlotte Gainsbourg.

Det er også klart at en rekke norske og svenske skuespillere skal være med i filmen, men de offentliggøres samlet om ikke så lenge ilfølge de castingansvarlige for filmen.

Castingen har vært uvanlig hemmeligholt i forkant av innspillingen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia