fbpx

Fire nye filmer på kino denne helga

Radio Rjukan22. januar 20206min
richard-says-goodbye_3921

Richard says Goodbye
Den tar deg på en morsom, men alvorlig reise i livet til engelsk-professoren Richard som nettopp har fått beskjed om uhelbredelig kreft. Etter å ha mottatt den tunge beskjeden om uhelbredelig diagnose, bestemmer den professoren Richard seg for å utnytte den lille tiden han har igjen på jorden til det fulle. Han fester, røyker og å gjør som han vil, uten hensyn til hverken moral eller omdømme. Richards nye holdning til livet har i midlertidig innvirkning på studentene hans, kollegene, hans beste venn, hans kone og hans tenåringsdatter som alle har akseptere ham som den gammelmodige professoren som var like pålitelig som han var kjedelig.

Sam Mendes' 1917
Filmen har høstet 10 Oscar-nominasjoner, og sakk av med de viktigste Golden Globes, og historien fortelles utrolig nok som om den er filmet i one-take! Det er obligatorisk oppmøte på kino søndag eller onsdag eller fredag i neste uke. Mens krigen raser på sitt mest intense sendes to unge britiske soldater, Schofield (spilt av George MacKay) og Blake (Dean-Charles Chapman), ut på et tilsynelatende umulig oppdrag; Å krysse fiendtlig territorium for å gi en isolert bataljon en beskjed som, om den ikke kommer frem, vil sende dem alle – inkludert Blakes egen bror – inn i den sikre død.

The Grudge
"It will never let you go…" er taglinen til rebooten av The Grudge. Den første filmen het "Ju-on" på japansk og fikk tittelen "The Grudge" internasjonalt i 2002. Filmen var en skrekksensasjon som fikk amerikansk remake to år seinere, da med norsk tittel "Forbannelsen", også den med mye skryt. En tredje om i 2009. Om vi sier langt svart hår og badekar så er du sikkert med. Men nå er en helt ny historie på kino.
En mor myrder familien sin, og en detektiv blir satt til å undersøke den mystiske saken. Man oppdager at det hviler en forbannelse over huset som fordømmer de besøkende, innser en kvinne raskt at demoniske ånder har henne i siktet. Greit å ta med seg en hand i holde i på kino til denne kanskje?

Elleville Elfrid
Småtrolla kan på søndag glede seg til en en varm og morsom film om vennskap, sirkus og en magisk sykkeltur. Elleville Elfrid vil lage et spektakulært sirkus på Soltoppen for bestevennen Henrik. Et magisk trylletriks er under planlegging, men når tøffe Johnny flytter inn i nabolaget endrer alt seg. Henrik er imponert over den nye gutten og alle de kule lekene hans, men Elfrid føler seg utenfor. Når Elfrid presser Henrik til å velge bestevenn rømmer han hjemmefra. Nå må Elfrid og Johnny samarbeide. Hun vil redde sirkuset, men det aller viktigste er å redde vennskapet med Henrik. En varm og morsom familiefilm full av fart og eventyr, der tre barn på sykkeltur oppdager hvor magisk vennskap kan være. Filmen er aldersgrensefri.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia