fbpx

Fifty Shades-feber på kino

Radio Rjukan13. februar 20154min
collection-fiftyshades-gallery_0_536c

Bokserien Fifty Shades of Grey har solgt i over 100 millioner eksemplarer, og har vært litt av en farsott, til tross for at det vel ikke er regnet som den mest høyverdige litteraturen der ute.
Filmen om den jomfruelige studenten som skal intervjue den noe følelelseskalde forretningsrikingen Grey, og som havner inn i et SM-forhold får nå kvinner til å gå mann av huse til Verdenspremieren.
– Jeg veit ikke hvor det er nå, men igår hadde jeg forhåndssolgt godt over halvparten av billettene, sier kinosjef Åge Hermanrud.
""Han vil ikke fortelle om han selv skal ta imot damene på kino ikveld.
– Ja, det får du ikke vite, vi sier ingen kommentar, tenker jeg. Men det blir nok dameovervekt ikveld etter at Big Hero 6 er over. Jeg tipper at unga må gå hjem aleine fra kino ikveld, sier en alltid humørfylt kinosjef.

– Jeg må faktisk rapportere forhåndssalget til byrå idag, for de er veldig opptatt av hvordan salget går. Men jeg er redd jeg kan ha satt opp for mange forestillinger etter kritikkene som var i media igår. Den kritikken til Erlend Loe i Aftenposten igår svei nok for byrået, tror Åge.
– Men den var jo morsom å lese da. Jeg tror vel at det blir mye i begynnelsen og så en rask stopp, men vi vet ikke før det hele er i gang, sier kinosjefen, som tross alt tror det stort sett blir kvinnelig kinobesøk på denne filmen.

– Du vet når den er amerikansk, så er det vel ikke så mye de viser, så de er vel hedig om det det vises en pupp eller to, sier kinosjefen, som likevel fryder seg over at folk flokker til kino.
– Det er alltid stas!

Vinterferieprogrammet på kino er klart, og årets vinterferie er barnas kinoferie.
– Jeg har solide barne- og familiefilmer på kino denne vinterferien, så både fastboende og turister kommer nok til å glede seg, sier kinosjefen, som understreker at vi tross alt får presisere at Fifty Shades ikke er en av dem.
Det er også klart at det sannsynligvis blir to filmer til av i denne serien.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia