fbpx

Festkveld med humor, party og mote hånd i hånd på Rjukan Fashion Show

Radio Rjukan13. mars 201716min
moteshow2017-116_4c56

""""Rjukan Fashion Show gikk av stabelen lørdag kveld 11. mars for 11. gang. Og det ble et show som skilte seg vesentlig ut fra de siste års show, men sannsynligvis koste publikum seg desto mer. Det var nemlig lagt mer vekt på humor og ikke minst på festen. 

– Vi hadde bestemt oss for å putte mer humor inn i showet i år, da det er noe av tilbakemeldingen vi har fått, sa Tommy Steine etter et show der han igjen ga av seg sjøl til den store gullmedalje, så showet gikk unna som en røyk. Som han sa under showets auksjon:
– Her får jeg betalt for å drite meg ut, mens dere der ute i salen gjør det helt gratis!
Da hadde Steine med hjelp av bursdagsbarnet Åsne Linnerud fått inn 30 000 kroner til kreftsaken i en mer eller ""
mindre vill budsrunde, der bl.a. et full makeover gavekort hos Bennys til en verdi av 3000 kroner gikk for det dobbelte. Linnerud ble forøvrig belønnet med tidenes bursdagssang fra salen, takket være at noen hadde hvisket det i øret på Steine.

Dette er uten tvil årets høydepunkt for mange tinndøler, ikke bare de som driver de involverte forretningene, men ikke minst for publikum og mannekenger der ikke så reint få er forhåpentligvis midlertidig utflytta tinndøler.

Rjukan Fashion Show er både bursdag, julaften og nyttårsaften på en gang for både arrangørene med Benny Ofstad i spissen, og både mannekenger og ikke minst et svært feststemt publikum.

""Det er nok ikke et show med overskudd rent økonomisk, men overskuddet er så stort kunstnerisk og ganske sikkert som en investering for det kommende år, at det er regningssvarende. Det mener i alle fall Benny Ofstad selv.

– Jeg er godt sliten når det kommer til selve showet, men da koser jeg meg, når jeg selv er ferdig på scenen, sa Ofstad i pausen i det nesten treogenhalv-time lange showet.
– Det er jo gøy å se at folk koser seg, og vi har holdt på med å style dem siden igår. men andre del lover jeg blir enda bedre enn første del, sa Ofstad som synes det tradisjonsrike Rjukanhuset lager en ypperlig ramme om arrangementet.

I år virket det som om flere menn hadde tatt turen, der det tidligere var 4 på 1 med kvinner i lokalet, er det nå nærmere 3 på 2. Men showet passer alle, og faktisk ikke bare den som er moteinteressert. Her er show og moro vektlagt for å lage en perfekt pakke.

Et lite videoklipp fra sluttpartyet: (Saken fortsetter under videoen!)

Men kvelden startet naturligvis med at de som hadde ofret mest på billettene fikk en stilig vorspiel på Rjukan Admini, som Radio Rjukan dekket i egen sak her på nettet og på lufta. Derfra gikk det som vanlig til et festkledd Rjukanhuset ""der de store lyskasterne denne gang var satt opp utenfor hovedinngangen som følge av den nylige konkursen i Kinokaféen, som gjorde at bobestyrer nektet bruken av lokalene. Det fungerte imidlertid ypperlig, for nå ble festen i storesalen, og med TV2's motedronning og -blogger, som også er en glimrende DJ, så tok festen fullstendig av på catwalken i storesalen.

Her stod et par million-BMW'er utstilt, deriblant en helelektrisk i8 for å markere leasingfirmaet Bildeal.
Inne på huset var det pressa inn ekstra sitteplasser, og det var så pip utsolgt at ikke alle fikk sitte underveis, uten at det så ut som om dét la noen demper på stemningen.
Showet dro igang med en liten falsk alarm fem minutter før tida, da den kjente Vangelis-introen først ble tonet ned, men så var det igang for alvor, og det skjedde med introduksjon av DJ Jemtegård og en fantastisk dyktig fiolinist, som riktignok fikk miststet lyden da hun skulle dra igang igjen etter sin sang. Men deretter gikk showet på skinner.

""Fast inventar er komiker Tommy Steine, som for rjukanpublikummet gang på gang har bevist at han er Norges høyeste og hyggeligste, men også morsomste komiker. 
I år hadde Steine tatt med seg Sirkus Østfold, som tydeligvis er vant til å lage show i Østfold-byene, et backingband som fikk det til å groove og gynge, og en gjeng komikere som virkelig bød på seg selv.
Showet var pepret med gags av mer eller mindre spontan karakter, og publikum lo så de grein.
Højdare her var nok The Voice-parodien, der Tommy Steines datter imponerte stort med sin versjon av Bond-låta Skyfall. Her var treffende parodier på en yppig Linni Meister, en storhomo Per Sundnes og en fullstendig out-of-date-and-style Venstreleder Trine Skei Grande.

""Men det var mange høydepunkt denne kvelden, og det var ikke minst de lokale mannekengene som i tur og orden i ulike avdelinger viste fram årets siste trender.
Årets show hadde selvfølgelig betydelig elementer fra tidligere, men var toppet med små og store overraskelser.

Vi savnet ikke det fantastiske tromme-ensemblet som har vært varemerke for showet de siste årene. For de gode låtene fra de siste ti-åra hadde inntatt podiet.
Der det ingen tvil om at årets miks satts om et skudd, og de lokale mannekengene gjør en fantastisk jobb.
Sammen med band, moteoppvisning fra de involverte forretninger og revyinnslaga som gikk fra teite russejenter til tryllekunstner ble det kort og godt party.

Det er umulig å ikke la seg rive med. De involverte laget nok en gang et show som ikke kunne gjøres stort bedre.
""At Tommy Steine fullstendig mistet tråden og fikk kula under et innslag krydrer bare showet, og publikum elsker det.
I tur og orden kommer forretningene innimellom i showet, uten at det virker hverken påtrengende eller unaturlig. Det er ingen tvil om at det er mye gode folk de får med seg til å gå catwalken som går igjennom halve Rjukanhusets storesal.

Det er show, og alle leverer til de grader. Gullsmed Sando med smykker og anheng, Med Hud og Hår med flotte mannekenger som viser fram hårmotene, Rjukan Synssenter og Optometri, Optiker Lurås viste siste brillemote, med retro solbriller og stilige innfatninger.
Sport1 Rjukan viser at det fortsatt er farger som gjelder, mens lekre hverdags- og festklær er tingen fra You&Me, ""glimrende vist av flotte mannekenger.
Et par av Tinndølans folkedansere, Knut Boksasp Berge og Sondre Haugen, imponerte voldsomt i en dance off med en innleid proff, og da har vi bare, urettferdig nok, vært innom halvparten!
Du får få med deg mer i bildegalleriet under!

Tommy Steine var igjen perfekt som konferansier, fordi han som kjent evner å gjøre seg så lokal og spille så på sitt publikum, at den feststemte salen vrir seg i fryd. I år sang han mer enn noensinne, og det toppet seg da vi fikk tidenes allsang på slutten, som endte ut i et danse-party på den oppbygde catwalken, der DJ'en hiver seg med rett som det er, og det fortsatte lenge etter at Radio Rjukan måtte gå.

Om det er noe å trekke?
""Nei egentlig ikke. I år stemte alt. Skal vi pirke, så satt ikke musikkmiksen rundt stolleken ikke helt, så den idéen må det eventuelt jobbes mer med, og kanskje fadene i enkelte overganger ellers også Lydbildemiks er vanskelig.
Men i år var lyden perfekt, og uten enkelte ødelagte overkomprimerte mp3-filer, og den satt som støpt. Fullt publikumsfrieri selvsagt, men som støpt. Kanske takket være Marianne Jemtegård, som uten tvil var et funn å ha med seg. For en dame med kontroll på alle festens elementer!

Men årets skjønnhetsfeil var ubetydelige, og er knøttsmå forbedringspunkt. Vi merket ikke engang at året show var 45 minutter lengre enn ""ifjor. Sikkert fordi det gikk rett over i fest, noe som bør gjentas!
Vel ifølge Tommy Steine og Benny Ofstad var de krye av årets show.
Mannekengene gjør hovedjobben, samen med de som står på på bakrommet. Benny Ofstad kan ikke få fullrost sine mannekenger, de butikkansatte og bakmennene. Det er de som imponerer aller mest. 
De var svært fornøyde med årets show, som klokket inn klokka 23.30. Og så ble det nachspiel-fest uti de små timer også for de som hadde stått bak festen. 

For Rjukan Fashion Show er blitt en tradisjon, der hvert år topper det forrige. Det er imponerende på alle måter, og det legges en kjempejobb i arrangementet. 

""(Bilder nederst i saken.)
Flere bilder vil bli lastet opp på våre facebooksider!

Og selvom vi bare kan by på bilder og også en bitteliten video, får du vel et ålreit inntrykk.
Har du ikke fått det med deg, er det bare å bestille dressen, og være raskt ute om du skal få billetter neste år. 

Bedriftene bak Rjukan Fashionshow er Fotograf Jacobsen, Rjukan Admini Hotel, Gullsmed Sando, Rjukan Synssenter Optometri, You&Me, Sport1 Rjukan og Frisør Benny Ofstad.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia