fbpx

Elisabeth Børjesson Falck med utstilling i Galleri Taide

Radio Rjukan26. august 20164min
elisabeth-vernissage-4_68fe

""– Det er en glede å åpne en ny utstilling med en lokal kunstner som jeg alltid har sett har det lille ekstra, sa Kristina Stavrum på vernissagen for den nye  fotokunstutstillingen i Galleri Taide, da den åpnet fredag kveld, som en liten intro til en svært aktiv helg med mange arrangementer på Rjukan.

– Det blir et lite vorspiel til trubadurfestivalen, og det er en glede å presentere Elisabeth i en utstilling i Taide, som jo er et lite galleri, men som også kan vise kunsten ved at man ser gjennom vinduet, selv når galleriet er stengt for kvelden, sa Stavrum.

– Jeg må skryte av Rjukan. Det er så mye bra vi har her. Og så mange dyktige mennesker, sa Stavrum, og fortalte at hun hadde skrevet manus for denne åpningen, men at hun hadde vanskelig for å holde seg til det.

– Jeg må få si at jeg er så stolt av deg Elisabeth, og stolt over å ha utstillingen din i galleriet de neste to månedene, sa Stavrum, og fortalte at det var kommet folk fra Østfold og Japan for å bli med på åpningen.
– Du er så talentfull, sa Stavrum.

De fremmøtte ble møtt med champagne og jordbær, og kunstneren selv ble rørt av mottagelsen og gallerieierens rosende ord, før de fremmøtte fikk høre kunstneren selv fortelle litt om bakgrunnen for bildene.
""De første bildene var solgt allerede før åpningen, og det ble raskt nye salg, både av bilder og keramikkfat i form av høstblader.

Utstillingen er fargerik, og ikke uten humor, der også mat er tema, samt lokale motiver, og fotolunst av kunstnerens elskede katter.

Elisabeth Børjesson Falck har utdannelse innen kunst, men har ikke holdt mange utstillinger i hjembyen Rjukan. Det er flere år siden sist, of denne nye utstillingen har hun jobbet med å planlegge i to år.

– Tusen takk for at alle kom, og en spesiell takk til deg, Kristina for at du ville ha utstillingen min her, og har backet opp, sa Falck til gallerieieren og de fremmøtte.
""
Kunstneren er tilstede i galleriet også lørdag fra klokka 11 og utover, og håper mange tar turen innom. Spesielt de som ikke hadde anledning til å komme på vernissagen.
Utstillingen holder åpent i to måneder fram til 26.oktober.
 
Se flere bilder i galleriet nedenfor.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia