fbpx

Disneys nye storfilm

Radio Rjukan26. mai 20232min
denlillehavfruen

Det er virkelig en storsatsing fra Disney dette, og filmen har kostet utrolig 2,5 milliarder kroner å lage, og det er den sjette dyreste filmen konsernet har laget hittil, bare slått av 2x Pirates of the Caribbean, Tangled, John Carter og liveaction-versjonen av Løvenes konge.

Selv de mer skeptiske vil kanskje gi den en sjanse, siden det er Rob Marshall som regisserer. Han har tidligere står bak filmer som Chicago, Mary Poppins, Nine og On Stranger tides i pirates of the Caribean-serien.

«Den lille havfruen» er historien om Ariel, en livsglad og eventyrlysten ung havfrue. Hun er den yngste og mest trassige av Kong Tritons døtre og hun lengter etter å se hva som finnes utenfor havet der hun bor. Et besøk til havoverflaten fører henne til den sjarmerende prinsen Erik, som hun faller for. Det er forbudt for havfruer å omgås med mennesker, men Ariel følger hjertet sitt og inngår en avtale med den onde havheksa Ursula, som gir henne muligheten til å oppleve livet på land – men som også setter hennes liv, og farens trone, i fare.

Filmen vises i originaltale, tekstet på norsk. Vær oppmerksom på at Den lille havfruen inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet. Enkelte skremmende skikkelser og faretruende situasjoner gjør at denne filmen får 9- årsgrense. Barn ned til 6 år tillates i følge med voksen over 18 år.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia