fbpx

Diamantkupp på kino

Radio Rjukan15. januar 20192min
blue-iguana-social_af03

Tirsdag kveld får du muligheten til å se en heist-krimkomedie. Det handler om et diamanttyveri, og en litt ubehjelpsom bande. Hovedrollen spilles av siste års Oscar vinner Sam Rockwell, altså mest kjent fra sin fabelaktige rolle som politimann i "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". Samme film vant også Amanda-prisen i år for Beste utenlandske film. 
– Jeg tror det er en morsom og kul film, med det beste fra engelsk og amerikansk komedie, sier kinosjef Robert Jenbergsen.

Fengselsfuglene Eddie (Sam Rockwell) og Paul (Ben Schwartz) er ute på prøve. De jobber for øyeblikket i en lokal New York restaurant., da det en dag dukker opp en karismatisk Katherine (Phoebe Fox) med et tilbud de ikke kan avslå. Turen går til London og målet er å græbbe den berømte diamanten "Blue Iguana". Små kriminelle Eddie og Pauls forbrytelser har ikke fått de store konsekvenser hittil og de har stort sett kommet seg unna med et skeivt smil, eller en dårlig vits. I London treffer de den harde undergrunnen ledet av den psykotiske lokale mafiasjefen Ferdinando. Her er det duket for en surrealistisk action komedie i beste "lock-stock"-stil, fullstappet av retroelementer, svart humor, splatter, kruttrøyk og stor fare.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia