fbpx

Dette ser du på Rjukan Kino nå

Radio Rjukan28. august 20196min
onceuponatime_bea1

It – Chapter 2
Klovnemarerittet og ballongene er tilbake i Derry – og på Rjukan Kino, samtidig som den har verdenspremiere over store deler av verden, og kinosjefen har store forventninger.
– Jeg tror jo at dette vil gå knallgodt på kino. Og det er mulig vi vil komme med noen overraskelser underveis. Jeg sier ikke mer, sier Robert Jenbergsen.
Det er altså på tide for vennegjengen å hedre pakten som ble inngått for 27 år siden. Hvert 27. år blir den lille byen Derry hjemsøkt av ondskap. I "IT – Chapter Two" kommer karakterene – som har gått sine egne veier – tilbake som voksne, nesten tre tiår etter hendelsene i den første filmen. Her møter vi nå blant annet Jessica Chastain og James McAvoy i spissen for dem, og selvfølgelig er Bill Skarsgårds marerittaktige klovn Pennywise med.

Toy Story 4
Vel, Woody (i stemmen til Tom Hanks) har alltid vært trygg på sin plass i verden og sin oppgave – å ta vare på sitt barn, enten det er Andy eller Bonnie, og utfordringer som leker i dagens verdensbilde. Så når Bonnies nye hjemmelagde leke, Gaffen, erklærer seg selv som søppel istedet for leke, tar Woody på seg å vise Gaffen hvorfor han må omfavne sitt jeg. Men når Bonnie tar med seg hele gjengen på familiens campingutflukt, ender Woody opp på en omvei som inkluderer gjensyn med hans gamle venninne Bo Peep. Bak hennes skjøre porselens ytre skjuler det seg en eventyrlysten jente som er vant med å klare seg selv. 

Askeladden i Soria Moria Slott
Denne gangen står enda mer på spill: Kongen og dronningen er forgiftet, og Askeladdens egne brødre er mistenkt for ugjerningen Hele kongeriket er truet av fremmede sjarlataner på jakt etter makt og rikdom. Sammen med den fryktløse Prinsesse Kristin setter Espen ut på en farlig ferd på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann – det eneste som nå kan redde kongeriket.
Hva er med? Jo mer av det kjente. Stubbekjerringa (Gisken Armand) er fremdeles en fryktinngytende krok av et kvinnemenneske, og fremfører visstnok filmens beste vits, ifølge VGs anmelder. 

Angels has fallen

Once upon a time… in Hollywood
Vi er i 1969, der en ganske avdanket tv-skuespiller, spilt av Leonardo DiCaprio (i hans første film siden The revenant i 2015) og hans stuntmann (Brad Pitt) strever for å gjenoppnå berømmelse og suksess i filmindustrien i løpet av de siste årene av Hollywoods gullalder i Los Angeles. Da er Hollywood en by i endring. TV-stjernen Rick Dalton og hans stuntmann prøver å finne sin plass i en bransje de knapt kjenner igjen. Filmen, som har flere kjente Tarantino-trekk er likevel en annerledes Tarantino-film, og en gest til filmen og Hollywood, og byr på flere handlinger og en stor samling av kjente skuespillere i denne hyllesten til Hollywoods gullalder.

Downtown Abbey

Angry birds 2

 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia