fbpx

Den store kinodagen

Radio Rjukan26. oktober 20197min
img_4192_fc71

– Jeg har forsøkt å finne et program som vil fenge flest mulig, og jeg håper på at folk kommer, og gjerne får med seg minst to filmer denne dagen. Jeg har satt opp Joker på kvelden. Filmen ligger fortsatt på kinotoppen i både USA og Norge, og folk liker den jo knallgodt, så nå blir det en ny mulighet, sier kinosjef Robert Jenbergsen, som likevel er mest opptatt av at han har fått to førpremierer.
– Ja, folk har allerede begynt bestille billetter. Det er den nye terminatorfilmen, og Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Jeg regner med det er stor interesse for dem, sier Jenbergsen.

Men allerede fredag er det premiere på Familien Addams.

Det er også premiere på De dødes tjern, som hadde førpremiere torsdag.

– Men det hele begynner på formiddagen med storsuksessen Kaptein Sabeltann og den magiske diamant, som er sett av 220.000 på kino i Norge så langt. Den er kjempepopulær blant barna, og jeg tipper noen gjerne også vil se den igjen.

Deretter er det en av årets mest besøkte filmer, Løvenes konge. Jeg veit at det er noen som ikke fikk sett den, og har spurt om flere forestillinger. Vi viser den i norsk versjon.

Og så er det altså Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Den har allerede vært veldig etterspurt og der har folk allerede begynt å forhåndskjøpe billetter. det er nok lurt å kjøpe på forhånd til den filmen, sier Jenbergsen.

Familen Addams og Terminator
Så er det klart for Familen Addams, som er ny premierefilm denne helga. Den passer for alle, og er en animasjonsfilm om den søte men litt spesielle familien vi husker fra 1991-filmen med Johnny Depp.
– Det er så godt som ingen barn som kjenner den, men nå får de stifte bekjentskap med Addams-familien. Jeg tror den også kan glede gamle fans, akkurat som terminatorfilmen vi har fått førpremiere på, sier Jenbergsen.
I Terminator: Dark Fate gjør Sarah Connor comeback. Og Arnold Schwarzenegger er også med! Det borger for ny kamp og action fra øverste skuffe.

Joker-suksess
Så avsluttes kinodagen med halvpris-billetter med Joker.
– Folk elsker den filmen, og den ligger på 14. plass på imdb over tidenes beste filmer, så den har så absolutt potensial for flere tinndøl-besøk, sier kinosjefen. Filmen nærmer seg 400.000 solgte kinobilletter i Norge, og den topper fortsatt kinolistene i både USA og Norge fire uker etter premieren. Sist uke var det nesten 40.000 for å se den på kino i Norge.
– Nå får du i tillegg muligheten til halv pris! Nå håper jeg på storinnrykk hele helga, mener Jenbergsen.

– For som ikke lørdagens kinodag med seks filmer er nok, så er det to andre filmer du kan se på søndagen. Da vises den nye filmen om TV-populære Brillebjørn på ferie allerede klokka fire. Den fikk jeg ikke plass til på kinodagen, men den får mulighet på søndag.

Og så blir det tidlig visning av den populære Spionen, filmen om Sonja Wigert, på søndag. Den har gått knallgodt på kino her på Rjukan, og det er flere som ønsker å se den. Så det er litt av en helg på kino, avslutter Jenbergsen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia