fbpx

Chloë Sevigny i Rjukan-rolle

Radio Rjukan4. mars 20164min
chloe-sevigny_2e7a

""I disse dager virker det som hele Hollywood er på vei til Norge, men det er nok langt fra sannheten. Det er likevel artig for hver eneste stjerne som "The Snowman" får i belktet. Siste ut er storstjerna og karakterskuespilleren Chloë Sevigny.

Den 41-årige Chloë Sevigny er et meget hot stjerne i Hollywood. Godt inne på Hollywoods hall of fame, etter store roller i en rekke filmer. Hun er nok mest kjent for sine roller i Boys don't cry, American Psycho, Zodiac og hennes glimrende rolle i Shattered Glass, som bildet til høyre er hentet fra, der hun sspiller mot Hayden Christensen og Melanie Lynskey.

""Men storfilmene står i kø under hennes CV, og vi kan fortsette med The Killing Room, Sisters, Broken Flowewrs, Lovelace, Broken Flowers, A map of the World, Trees Lounge og ikke minst Lars von Triers to Manderley og Dogville.

Har du tatt en selfie med en skuespiller, et bilde av filmteamaet eller noe som skjer rundt eller i forbindelse med Snømannen? – Kontakt Radio Rjukan – post@radiorjukan.no er mailadressen.

Chloë Sevigny er ikke bare en favoritt hos Von Trier, men også hos Davis Fincher og Steve Buschemi.

""Chloë Sevignys imdb-profil

På sin offisielle instagram-profil har Sevigny enkelt og greit i kodespråk fortalt hvor hun er:
#norway #jonesbo @rjukan, Norway 
Det eneste som mangler er
#theSnowman.

Første respons hun fikk der var "has to be v.e.r.y. c.o.l.d. there…"

Idag filmet man i overløpskammeret på Vemorktoppen, noe som førte til at man måtte slippe vann i Måna, for ikke å risikere plutselig overløp og dermed en død Harry Hole med film-crew.
Vi har fått et par bilder av Måna av Astrid Songedal.

""

"" 

Fotos: Astrid Songedal

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia