fbpx

Cars&Coffee avlyser pga. regn

Radio Rjukan21. august 20163min
bilensadg1ill9_ac36

De fire siste torsdagene i månedene juni, juli, august og september arrangerer den nystarta klubben, som offisielt skal stiftes etter akkurat det arrangenmentet i september, Cars & Coffee med start på Rjukan torg. 
Det er en liten lading til lørdagens store Veteranbiltreff i Storgata, der det er gratis bevertning for de som tar med veteranen eller sportsbilen og stiller opp der, med musikk i gatene og trivelig stewmning.

""Det var godt oppmøte på de to første Cars & COffee Rjukan den siste torsdagen i juni og juli, i juni med påfølgende kjøretur til Tinnsjø Kro, og denne torsdagen er det klart for en ny runde med bilprat over en kaffekopp.
Denne gang møtes man på torget klokka 18, og blir enige om hvor man tar en kjøretur klokka 19. Og du kan bli med i en av bilene hvis du fler for en tur i en veteran!

Har du bilinteresse, så møt opp torsdag på Rjukan Torg fra 17 og et par timer fram til 19.30.) 
Arrangøren oppfordrer alle skuelystne, og spesielt bilinteresserete om å ta turen, og oppfordrer de bilkjørende om gjerne å ta med egen kaffe, og litt og bite i så vi har noe å by på.
De minner også om at man må ta med papplater til å legge under eventuelle dryppunkter på veteranbilene, og noe å tørke opp med hvis det kommer overraskelsesdrypp.

Arrangementsfakta:
CARS & COFFEE RJUKAN 5. AUGUST
Klokka 18 på Rjukan Torg, og kjøretur klokka 19 – hvor er ikke bestemt.
Husk papplate til å legge under evt dryppunkter på bil.
Og noe å tørke opp med hvis det kommer overraskelsesdrypp. 
Arr: Rjukan og Tinn Motorhistoriske Klubb (Under stiftelse).

Linker:
Arrangementet på facebook 
Rjukan og Tinn Motorhistoriske Klubb på facebook

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia