fbpx

Boksuksessen Ut å stjæle hester på kino

Radio Rjukan10. mars 20195min
utogstjalehester7_4e99

Det er litt av en kinouke, med noe for enhver, så velg din film, eller kom deg på mer enn én film denne uka, må være oppfordringen fra kinosjef Robert Jenbergsen. For det er en spennende meny. Fredag og søndag er de første visningene av Kule Kryp 2. Den fantastiske animasjonsfilmen med insekter. Den nye historien handler om at vår venn marihønen ved et uhell blir fanget i en eske som sendes avgårde til en øde øy langt borte. Her lurer nye og ukjente farer, og småkrypene samles derfor til en ny spektakulær redningsaksjon. 

Søndag er det premiere på Ut å sjæle hester, som er den norske filmmesteren Hans Petter Molands filmatisering av Per Pettersons bok med samme navn. Boka ble en kjempehit over store deler av den boklesende verden. mer enn 200.000 i Norge alene og i USA solgteromanen 350.000 eks, og sørget for Per Pettersons store gjennombrudd. Historien fortreller om 67 år gamle Trond som har flyttet til en øde plass, for å komme vekk fra folk, men han oppdager at en nabo er en mann han kjente sommeren 1948. Den sommeren faren forberedte han på det store sviket mot moren, og den sommeren Trond ble voksen og forelsket seg i den samme kvinnen faren hadde falt for. I hovedrollene finner vi Stellan Skarsgård, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen, Bjørn Floberg og Danica Curcic. 

Trailer Ut å sjæle hester (Saken fortsetter under traileren)

Regissør Moland er i vinden som aldri før, og onsdag kan du forøvrig se hans andre film på kino nå, Cold Pursuit, som er hans egen Hollywood-refilmatisering av geniale Kraftidioten, en svart hevnkomedie. For den som har sans for superhelter, har Captain Marvel premiere fredag. En ny film fra Marvel Studios der vi drar til 90-tallet, i en ukjent periode fra Marveluniverset, men spekket med nye eventyr. Vi møter Carol Danvers og hennes reise mot å bli et av universets mektigste helter. Mens en galaktisk krig mellom to fremmede raser når Jorden, befinner Danvers og hennes allierte seg midt i krigens malstrøm.

Trailer Captain Marvel (Saken fortsetter under traileren)

Trailer Kule Kryp 2 (Saken fortsetter under traileren)

Tirsdag kan du se utrolige opptak fra 1. verdenskrig i farger. Peter Jackson, mannen bak Ringenes Herre, har med digitale teknikker fått fargelagt unike opptak fra krigsårene for mer enn 100 år siden. Den filmen kommer vi med mer om om noen dager.​

Trailer They shall not Grow Old

Trailer Cold Prey

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia