fbpx

Blir du statist på Snømannen?

Radio Rjukan26. januar 20167min
fassbender-hunger_b2df

Statistansvarlig Iselin Saga i "Snømannen" trenger flere statister, og etter statister til filmingen som skal skkje på Rjukan i mars. Det store teamet rulkler inn i Tinn siste dag i februar, og starter filmingen 1. mars. Da skal den pågå i to hele uker.

Saga har fått mange statister, men trenger flere, særlig nå på Rjukan. Totalt hele 1700, og kanskje blir du en av dem som dukker opp på lerretet på kino over hele verden, eller som smykker bakgrunnen bak Hollywood-stjernene?
Det er jo litt av en mulighet, selv om du ksan også ha uflaksd å bli en som sitter på kafé med rygfgen til, slik du ovenfor her ser Michael Fassbender i fikmen "Hunger".

Det blir ikke så folksomt på scenene som skytes her, så vi trenger ikke kjempemange, men de må være desto flinkere, sier Saga.
Hun kommer ikke med noen tall og vil heler ikke røpe hva slags scener de som melder seg som statister vil bli med i i en prat med RA.
– Nei det kan jeg ikke si noe om, men vi trenger både kvinner og menn, og spesielt i alderen fra 25 til 80 år.

Det ligger registreringsskjema på Facebook og der må folk passe på å legge inn opplysninger om spesielle ferdigheter, sier Saga.
Registreringsskemaetr og opplysninger om hvordan du gjør, finnes på facebooksida Statister The Snowman.
Selve registreringsskjemaet har vi også linket opp her.
Her oppgir du endel fakta, som skal passe til klær etc, og i tillegg må du laste opp tre ferske bilder.

På facebooksiden står det mer spesifikt
"Vi vil gjerne at du registrerer deg på registreringssiden vår. Du kan velge å trykke på "Registrer deg" øverst på siden her, "Contact us" på venstresiden her, eller gå inn på https://form.jotformeu.com/snomannen/statistregistrering og fylle ut skjemaet der. Det er viktig at du har helt ferske bilder av deg (det betyr at de kan være toppen én uke gamle bilder, se referansetegning på bildet under)
""
————————————————–
TIL DERE SOM ALLEREDE HAR SENDT MAIL TIL EXTRAS@SNOWMAN.AS: Denne eposten er ikke lenger i bruk, så vi ber dere vennligst registrere dere igjen på skjemaet ved å følge lenken over.
—————————————————

"Til denne filmen ser vi etter mange voksne og godt voksne i alle fasonger og etniske bakgrunner.
Spesielle yrkeserfaringer vi ser etter, men ikke utelukkende:
– Politi (kvinner og menn, ulike etnisiteter, 25- ca 70år)
– Servitører (Kvinner og menn, servitører som virkelig vet hva de driver med, 22-32 år)
– Event-organisatorer (kvinner og menn 27-50 år)
– Journalister og fotografer (Kvinner og menn 30-60 år)
– Kvinnelige sikkerhetsvakter
– Rådgivere
Alle som ønsker å bli med kan registrere seg på registreringssiden, selv om de ikke passer inn under noen av de nevnte kategoriene ovenfor."

– Vi gleder oss masse til dette og håper at så mange som mulig, som kanskje aldri har vært med på film før også, vil prøve seg i denne filmen, sier Iselin Saga, som også er skuespiller og filmregissør med noen kortfilmer bak seg.
Hun har foreløpig mer enn nok å gjøre med å holde styr på statistene på settet i Oslo.
– Men jeg har begynt å se på Rjukan og gleder meg veldig til å komme dit. Bra at det ikke blir før i mars, for det er veldig kaldt nå, sier filmarbeideren som har erfaring fra andre storsatsinger, som regissør Eirk Poppes "Kongens nei" som får premiere seinere i år.

Linker:
Facebooksida om Statister til Snømannen 
Registreringssida for Snømannen-statister
Imdb-sida til Snømannen

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia