fbpx

Blå Måne holder releasekonsert

Radio Rjukan7. oktober 20165min
blaa-maane1_c115

Torsdag 13. oktober er det ne,lig slipp-konsert for Blå Månes debutalbum, som skal spilles i sin helhet, sammen med en rekke nye låter.
""– Albumet vårt heter Utsikt og er sluppet på digitale medier. Distribusjonsavtalen med Tylden Records sørger for at vi er å finne på Spotify, Itunes, Tidal og alle de andre digitale musikkdistribusjonstjenestene, sier den gamle rjukangutten Carl Erik Sando til Radio Rjukan.

Han er gitarist, korist og låtskriver i Blå Måne, som ga ut sin første single Sommerfugl for noen uker siden, før debutalbumet, som inneholder en fin blanding av alt fra rocka låter til fin visesang, som nå markeres med slippkonsert.

Billetter til release-konserten på John Dee torsdag 13. oktober ligger ute til salg.
​- Det er en realeasekonsert der vi håper å se flest mulig av gamle kjente og folk fra Rjukan. Det ville vært morro, og vi kommer også til å spille endel nytt materiale i tillegg til at vi selvfølgelig spiller hele skiva, sier Sando, som forteller at de har ligget i hardtrening før releasekonserten og at de gleder seg til opplevelsen.
– Vi gleder oss veldig, og vi har gått litt videre med nytt materiale som publikum vil få smakebiter på, så vi håper å se dere!

""Plata er også i CD-versjon som er distribuert rundt i Tinn, sier Sando, som karakteriserer musikken Blå Måne spiller som egenkomponert musikk i sjangeren melodisk rock'n'roll.

Her er litt fra et intervju Radio rjukan gjorde med Sando i september:

– Tekstene har jeg laget – med inspirasjon i episoder fra Øvre Telemark, Oslo, Danskebåten og Sydenflyet. Når det gjelder musikken, har jeg hatt med vokalist Steinar Sabbasen og gitarist Jon Martinsen på alle unntatt Stille Tog, Kveld og Riksvei 37. Sistnevnte synger jeg selv, forteller Sando.

Og Riksveg 37 kommer til å bli en lokal radiohit. Det kan det neppe være tvil om, med så mye lokal navnedropping som Sando her bedriver.

Blå Måne består foruten Carl Erik Sando som spiller gitar og korer, av Kristoffer Kittilsen (Trommer), Dag Huse ( Bass), Jon Martinsen (gitar, kor), Steinar Sabbasen (vokal). 
Singelen "Sommerfugl" er laget av trioen Sando/Sabbasen/Martinsen. 

Jammen er det ikke Gaustatoppen som stikker opp i bakgrunnen på den flotte coverarten til albumet. Sando, som til daglig bor i Oslo, glemmer ikke oppveksten på Rjukan.Det aleine er vel grunn nok til å fatte interesse for skiva.

Som en liten gratis smakebit kan du også se og høre Sommerfugl og se musikkvideo på YouTube:

Linker:
Blå Månes facebookside
Blå Månes nettside

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia