fbpx

Blå Måne debuterer med Sommerfugl

Radio Rjukan31. august 20164min
blaa-maane2_dc13

""Det har vært en godt kjent sak for innvidde at rjukangutten Carl Erik Sandos bandprosjekt Blå Måne har pågått en stund, men nå er første utgiovelse klar med distribusjonshjelp av Tylden Records label Bare Bra Musikk, og at debutskiva er på gang.
Nå er første single ute, og albumet "Utsikt" slippes om en måneds tid.

– Endelig slipper vi i Blå Måne singelen Sommerfugl! Den kan høres på Spoify, Tidal, iTunes og Youtube.
Vi slipper singelen "Sommerfugl" i dag. Den er på de ulike digitale plattformene, forteller Sando (i midten på bildet t.v.) på oppfordring fra Radio Rjukan.
– Singelen er på egen label, men distribueres via Bare Bra Musikk som jo Tylden står bak. Vi slipper albumet "Utsikt" i løpet av en måned, og er spente på reaksjonene, sier Sando.

Det har vært en morsom prosess, forteller Sando.
""Men å lage video hadde hverken Kristoffer, Dag, Jon, Steinar eller Carl Erik gjort før. 
– Derfor er vi kjempeglade for hjelpen fra Marte, Martine og Boye Garmann som gjorde dette mulig. Nå håper vi folk liker sangen og videoen, sier Sando, som også forteller om at det skal være releasekonsert i Oslo. 
– Snart legger vi ut billetter til release-konsert på John Dee torsdag 13. oktober. Det er realeasekonsert for vårt album Utsikt. Vi håper å se dere, så hold av datoen!

Blå Måne består foruten Carl erik Sando som spiller gitar og korer, av Kristoffer Kittilsen (Trommer), Dag Huse ( Bass), Jon Martinsen (gitar, kor), Steinar Sabbasen (vokal). 
Singelen "Sommerfugl" er laget av trioen Sando/Sabbasen/Martinsen. 

Platecoveret for albumet er klart, og jammen er det ikke Gaustatoppen som stikker opp i bakgrunnen på den flotte coverarten til albumet som kommer om noen uker!
Det aleine er vel grunn nok til å fatte interesse for skiva.

Nå kan du høre Sommerfugl og se musikkvideo på YouTube:

Linker:
Blå Månes facebookside
Blå Månes nettside

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia