fbpx

Billetter til litteraturfestivalen 10.-11. november

Radio Rjukan4. november 20233min
Litteraturfest2021 (2)

Det nærmer seg Rjukan litteraturfestival 10. og 11. november og der alt foregår i Rjukanhuset. Nå er staben på Rjukan bibliotek og kulturkontoret i gang med de siste forberedelser der de håper på at det blir trangt om plassen på alle arrangementene.

– Det meste er jo gratisarrangementer, og bare å møte opp på som det rigges til, men det er to arrangementer der du må sikre deg billett til, de to siste arrangementene på kvelden både på fredag og lørdag, opplyser Robert Jenbergsen som har ansvaret for billettsalget.

– Bortsett fra utstillingen og bokarrangementene så pleier vi jo å ha litt ekstra show på kvelden, og i år har vi da valgt å få inn Hjørnevik og Iversen på fredagen, og så har vi Frode Grytten Beat Band på lørdagen. Og vi ønsker jo selvfølgelig at rjukanfolk og tinndøler kommer og kjøper billetter til disse to konsertene.

– Hjørnevik og Iversen er jo historier, fortelling og musikk, diktpoesi og masse humor, mens Frode Grytten Beat Band på lørdag er den kjente Frode Gryttens bevingede ord blandet med litt mer tøff jazz og en slags Tom Waits-musikk, som er veldig perfekt for årstiden vi er i nå. Det lørdagsarrangementet er jo også avslutningsarrangementet på festivalen, så her satser vi selvfølgelig på at det blir en skikkelig god stemning.

– Det blir konsert i Storesalen, med border og stoler, en sitt ned i konsert, og veldig hyggelig. men vi selger billetter i og med at det ikke er en stå-konsert, så blir vi litt begrenset på det. Og så har vi et bra pakketilbud: Hvis du tar med deg begge konsertene, så har vi jo et pakkepris på det på fredagen, slik at man kan få rabattert billettpriser. Og den pakkeprisbilletten finner man inne på Rjukan Kino sine nettsider.

– De er en stor fordel å kjøpe billetten på forhånd for vi har ikke lagt an på billettsalg i døra. Vi har nok å holde på med, så husk å bestille billettene nå da. Så det håper jeg kan være hyggelig for folk å ta med seg sin kompanjong eller venn og gå på konsert på Rjukanhuset, og på litteraturfestivalen for øvrig selvfølgelig, med veldig mange spennende forfattere som kommer.

– Det går fort nå til 10. og 11. november, til det som blir en heidunderandes helg med masse å gjøre på. Vi håper på et stormende fullt Rjukanhus både fredag og lørdag selvfølgelig? Og vi har jo arrangementer fra de aller minste til de eldste, så vi har jo en litteraturfestival for hele Tinns befolkning, oppfordrer han.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia